Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: Billou - nowy, polski pieluszek pieluch wielo

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaja78 Zobacz posta
    to nie jej (ilustratorce ) sie bardziej udala milovia, tylko milovia wczesniej kupila licencje na lepsze wzory tej ilustratorki Aczkolwiek te wzory sa ogolnodostepne, nie projektowane specjalnie dla milovii i kazda pieluchowa firma moglaby miec pitatow czy muchomorki
    święta racja

Chustomanka Awatar Elayla
    Miejscowość
    Sulejówek (wcześniej Wrocław i Warszawa)

Domyślnie

a te Billou to na pewno polska firma? Nigdzie na stronie nie ma informacji co to za firma, to chyba w ogóle nielegalne w PL mieć taka stronę. Na fb znalazłam tylko info o austriackim fanpejdżu.

Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
    Pieluchowy blog ekspercki.

Chustomanka Awatar marylove
    Miejscowość
    Piotrków Tryb

Domyślnie

Racja Elayla, ani słowa o tym kto za tym stoi. Ani adresu stacjonarnego, nic. Ja osobiście takich sklepów, pod którymi nikt się nie podpisuje, unikam.
    Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014

Chustonoszka
    Miejscowość
    Leipzig

Domyślnie

polska firma, produkowane w polsce. wymienilam z nimi na poczatku kilka mailow, uwazaja ze polski rynek sie nie oplaca i dlatego tu sie nie promuja. w niemczech zrobili mega blad (moim zdaniem) bo zaczeli wspolpracowac z windelbar, ktore oferuje koncowki kolekcji za bezcen- dla duzych marek to jest fajne, ale dla malych znaczy tyle, ze nie bedzie chcial ich sprzedawac zaden sklep, bo nie bedzie w stanie zaoferowac konkurencyjnej ceny...

kurcze, strasznie lubie ten otulacz, ale gumki mi sie na 8kg okraglasku na maksa zaczely odciskac takze fajne pieluchy, ale dla szczuplakow.