Na telefonie nie widzę cen. Są tam gdzieś czy ja nie potrafię znaleźć?
Na telefonie nie widzę cen. Są tam gdzieś czy ja nie potrafię znaleźć?
Nie ma cen na stronie, wygląda jakby sklepu nie było jako takiego, tylko trzeba się kontaktować.
Szkoda, że tylko mikrofibra.. i faktycznie kształt taki kiepsko wyprofilowany..
Ale może ktoś się odważy spróbować i da znać.
Roan+Roanna 9.2010
Roaniątko Synek 8.2013
Roaniątko Córcia 8.2015
Odpisali mi, że aktualnie pieluszki są sprzedawane w kilku krajach Europy, w Polsce jeszcze nie.
Wkrótce planują uruchomić sprzedaż hurtową w Polsce, a pieluszki będą do kupienia tylko za pośrednictwem odbiorców hurtowych.
w niemczech otulacze sa od 17€...
kupilam uzywany otulacz z luksemburga i w porownaniu do milovii i smartlove to zdecydowanie moj faworyt (dudusiow nie mam, wiec nie wiem)- pokrywa formowanki, czego te poprzednie nie robia i bardzo ladnie lezy![]()
http://mauarich.blog.pl/2015/09/04/r...ulacza-billou/ recenzja otulacza
tez mam TB (miedzy innymi) i ich nie pokrywa... moze bambinex by sie pod nia zmeiscil, musze sprawdzic. zawsze mi przy uszach cos z boku wylazi i moczy ubranka. moja dwulatka wazy 10kg i nosi ubranka 80/86 wiec tez jest malutka. synek za to spory 3,5mies i 6-7kg...i na nim tez formowanki wystaja przy uszach. to chyba bardzo od dziecka zalezy... jedyne otulacze, gdzie mam cierpliwosc do upychania formowanek to puppiw przypadku pulu wole po prostu wziac taki, ktory tez ma fajny design a wszystko sie do niego bez problemu miesci
![]()