Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: książki na koniec roku szkolnego

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar nika023
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merida Zobacz posta
    Dzięki za wszystkie inspiracje napisze później co zostało wybrane i czy się podobało dzieciom

A co myslicie i Tstsikim? Za wcześnie?

Wysłane z mojego MED-LX9N przy użyciu Tapatalka
    Tsatsiki myślę, że będzie ok. On chyba właśnie do 1. klasy chodzi? My czytałyśmy jakiś czas temu, córce się nawet podobało, ale miłości wielkiej nie ma
    Marcysia '13 Janka '18

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

Tsatsiki córce czytałam jak miała bodaj 8 lat - chciała jeszcze 2. część, ale zachwytu nie było, dalszych nie ruszyliśmy. Na koniec I klasy do czytania przez rodziców będzie ok, do samodzielnego - niekoniecznie.

Wczoraj siostra dla pierwszoklasistki coś od nas pożyczała - i to jest poziom II-III Czytam sobie, pożyczyłam im jeszcze Dunię. Potrzebowała książki, bo siostrzenicę nakręciła koleżanka która już czyta Harrego Pottera. Mój pierwszoklasista na upartego przeczyta już Lassego i Maję, ale starsi po pierwszej klasie byli imho na niższym poziomie, niż on teraz; i on i siostrzenica ciągną do czytającego starszego rodzeństwa (fakt, starsi poszli do szkoły jako sześciolatki, on wyszedł z przedszkola z lepszą znajomością liter).
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)