Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: czy nie robię krzywdy dziecku??? wyginanie w chuście

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar merida
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Dzięki! Wiedziałam, że mogę na Was liczyć!

Mayka, spory? Dla mnie to cały czas drobinka Ostatnio był ważony i mierzony miesiąc temu i znajdował się dokładnie w 50-tym centylu Ale teraz chyba trochę przybrał

Ramionka - no właśnie, nie spytałam o to wprost, ale przypuszczałam, że nierówne ich ułożenie wymusza niesymetryczną pozycję... Kilka razy próbowałam delikatnieje wyrównać, ale się nie udało. Będę próbować dalej.

Dociągam najpierw górną krawędź, potem dolną i pasmo po paśmie. Ale przed tym robię (chyba intuicyjnie ) coś na kształt pacyfikacji inaczej bałabym się, że mi się wysunie z chusty.

Do wrzucenia na plecy już jakiś czas się przymierzam, teraz będę mieć większą motywację A z wiązań na biodrze muszę się doedukować, bo nie wiem nic.

Pogadam jeszcze z fizjo, ale chyba nie będzie przeciwny noszeniu na biodrze.

A co do pielęgnacji to pokazywał mi na początku (jeszcze przed rehabilitacją) jak podnosić, nosić i odkładać (o ubieraniu nic nie wspomniał), ale muszę się jeszcze dopytać o szczegóły. A czemu o to pytasz? Znasz jakieś fajne metody pielęgnacji?

Zulam, pisząc o odchyleniu do przodu, masz na myśli Twoje pochylenie się, tak?

edit: jeszcze miałam napisać, że zwykle mocniej dociągam chusty, ale ulkę pożyczyłam przed paroma dniami od koleżanki, żeby ją trochę złamać, bo jest strasznie sztywna ( takie małe wytłumaczenie , ale dzięki za wskazówki, będę bardziej zwracać uwagę). Choć czasem luzy powstają przy karczku.
    Ostatnio edytowane przez merida ; 02-06-2015 o 01:12

Chusteryczka Awatar aniamakrela11
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja się podczepię, bo Jasiek to się tragicznie wygina, nawet jak uśnie, to nie daje się ułożyć. A na rehabiliotację nie możmey się umówić :/
    Gosia 31.05.2013 Jaś 10.02.2015 Przemek 11.2016
    Marysia [*] 12.2017 Ktoś 12.2018