np. poniedzialek w bam bam?
brazik wiazany oraz maruyama?
i mila mama pytajaca o poucha?
a inne dni?
np. poniedzialek w bam bam?
brazik wiazany oraz maruyama?
i mila mama pytajaca o poucha?
a inne dni?
tak troche w temacie
a ktos sie wybiera do Parku Sowinskiego na Woli na zakonczenie imprezy?
z pieluszkarni: Zakończenie imprezy w plenerze 31 maja 2009 w Parku Sowińskiego – Amfiteatr na Woli, połączone z koncertem na 70 bębnów oraz rozdaniem cennych nagród.
Ja byłam w środę w Bam Bam, ale sama, bez dziecka i bez chusty. Widziałam mamę z ładną kwiatową nie wiedziałam co to, ale już znalazłam, to Rapalu. I drugą mamę z chusto mt zielonym z Leny Lamb. Pozdrawiam.
Mam siedem córek, noszę najmłodszą, Zosię (27.12.2007).
A ktoś będzie jutro(dzisiaj) w ogrodzie Jordanowskim? Albo w Bam Bam?
Mam siedem córek, noszę najmłodszą, Zosię (27.12.2007).
Ja dzisiaj na Odynca jestem a jutro na Wole idziemy, oby nie padalo.
w ramach wyprawy mama Mamalina prowadziła pogadankę dla cięzarnych o chustach w poniedziałek w bam bam , ja we środe warsztat w bam bam , w czwartek w eurobaby, dziś i jutro biedrona, w niedziele, Ithilhin oraz morepig oraz Biedrona w parku Sowińskiego![]()
oprócz tego jutro przez cały dzień ( o ile nie będzie padać) kącik kangurowy w parku sowińskiego![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
jak nie bedzie padac to i ja sie wybiore
z Biedrona sie umoilam, mam nadzieje, ze kogos jeszcze spotkamy- jakby co to zaczepiac prosze![]()
my też przyjedziemy jak nie będzie padać![]()
a o której godzinie ten koncert?
"To zadziwiające ale jesteśmy jedynymi ssakami na świecie które chcą wyrzucić swoje małe z legowiska"
(Prof. Włodzimierz Fijałkowski - twórca Polskiej Szkoły Rodzenia)
nie wiem![]()
ale my bedziemy gdzies ok 12-13 mysle, ze na cos sie zalapiemy..![]()
a gdzie to bedzie w tym parku?
Honorata, mama Ninki 21.09.2008
pod amfiteatrem .
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Dobra, to już ustaliłam gdzie ten park jest i jak tam dotrzeć
Amfiteatr, zakładam, znaleźć będzie łatwo...
Więc jak się nagle pogoda nie spsuje, to będziemy.
A gdyby później zaczęło padać, to tam bardzo blisko jest Home Africa Bar, gdzie dają super dobre nigeryjskie jedzenie![]()
m.
A moja Lidka załapała gdzieś jakieś świństwo i ma temperaturę i kichawkę zawaloną glutami, a tak chciałam ja przy waszej pomocy uwiązać w plecaczek. I taka pogoda się ładna zrobiła, specjalnie dla chustomam![]()
Taka jestem zła że wrrrr...![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
w poniedziałek w bam bam w maruyamie byłam ja, a w brąziku koleżanka z synkiem marcowymZamieszczone przez va
a kto dziś był w zielonym elastyku?
i w czyms niebieskim- wyglądało jak laguna-wystającym spod czarnej kurtki?![]()
ja kreciłam sie z mezem, z wielka niebieska prasolka.
pogoda byla taka, ze nawet Stasia nie brałam
szkoda, ze tak lało miałam nadzieje na wiecej chustomam![]()
ale spotkalismy choc Odynke![]()
![]()
Dzisiaj w maruyamie i z wielkim parasolem bylam ja z Alusiem ale urwanie chmury bylo i z warsztatow nici![]()
lalki i chusty tak nam pomokły, że po pół godzinie nie nadawały się do niczego oprócz dogłębnego suszeniaa szkoda, bo się super impreza zapowiadała
)