Hej a ja chciałam sprzedać swój patent na wersję nocną tots bots easy fit v2z racji tego że są zgrabne i mają kieszonkę postanowiłam wsadzić do środka dodatkową wkładkę daje tam albo wkład konopny bo jest cienki i grubą bambusową -tots bots ...albo składany na 3 bambus pupeko i pupa nie jest duża!!!a trzyma 10 -12godzin!! bo u mnie dziubelek to śpioch straszny
po tacie chyba
Sama nie wierzyłam... że tots bots może dać radę i przez jakiś czas na noc stosowałam pampki ale przy 1,5rocznej sikawce nawet i to zawodziło
ale robiłam już próby i z nowymi które jeszcze nie osiągnęły chłonności i starymi i zawsze działanawet czasem jeszcze przed zmianą kasza jest zjedzona i body jest suche!!!polecam
I pokochałam te pieluchy na nowo!! niech dowodem będzie ok 15szt które miałam w posiadaniu![]()

z racji tego że są zgrabne i mają kieszonkę postanowiłam wsadzić do środka dodatkową wkładkę daje tam albo wkład konopny bo jest cienki i grubą bambusową -tots bots ...albo składany na 3 bambus pupeko i pupa nie jest duża!!!a trzyma 10 -12godzin!! bo u mnie dziubelek to śpioch straszny
po tacie chyba

Odpowiedz z cytatem