Recenzja palpacyjna:
dzień do nocy w porównaniu z moją strsza tots bots (kosmos). Jest zgrabniejsza w g mnie, ALE największy plsu to delikatny PUL. Wiem, ze Ty NEMO nie lubisz delikatnych, ale ten jest taki milutki, sprawia wrażenie oddychającego. Podoba mi się tez ta tkanina wykańczająca, w poprzedniej sprawaiął wrażenie sztucznej i nieprzyjemnej, teraz jest taka delikatna. Sam wkałd, tu musze stwierdzić,ze podobał mi się bardziej poprzedni niż ten, ale pisze tylko o dodykowych wrażeniach, bo nie wiem jak z chłonnością. Rzepy w tym samym miejscu. Gumki zdecydowanie bardziej delikatne i miękkie , gumka na plecach szersza, bardziej płaska, powiem Wam,ze cała pieluszka wydaje się delikatniejsza i wygodniejsza dla dziecka. CO prawda nie wiem, jak to np. u dwulatka będzie wygladac, bo mam na stanie 9-cio miesieczniaka. Założyłam na chwilkę, na pleckach ładnie płasko, miedzy nogami, no wiadomo pampers to to nie jest, ale skokojnie się rozwórka koszli nie robi. Ogólnie pieluszka wykonana bardzo estetycznie. Dodatkowy wkład mysle,ze bardzo podniesie chłonnośc ale i objętość pieluszki, niemniej, komnu to nie przeszkadza, albo na noc, to będzie zadowolony. Myśle,ze warto choć jedną wypróbować.