w czerwcowym numerze "twoj maluszek" na stronie 81 mama ma w plecaczku maluszka. co to za rozowa chusta? jakos inaczej wyglada niz wasze plecaczki, nie ma na niej sladow motania...
w czerwcowym numerze "twoj maluszek" na stronie 81 mama ma w plecaczku maluszka. co to za rozowa chusta? jakos inaczej wyglada niz wasze plecaczki, nie ma na niej sladow motania...
Zrób fotę i wrzuć na forum, bo ja np. nie mam pojęcia co to za chusta na 81 stronie![]()
fota bedzie wieczorem. moj m. wzial aparat do pracyZamieszczone przez myrra
![]()
oto fotka chusty, o ktorej wspominalam
![]()
Ja nie widzę fotki![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ja tez nie.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Czary mary![]()
Bedzie chyba, ze jedna z nowych Rapalu, a sladów motania nie widac, bo tak jakos zdjedie zrobione, ale to wiazanka długa jest.
EDIT: viewtopic.php?f=21&t=15607&p=256523&hilit=nowe+rap alu#p256523
moja mama własnie zobaczyła to w gazecie i mi zadzwoniła, ze w gazecie jest Pani z chusta![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
plecak prosty, w dodatku niedociagniety. kobieta ma wezel na brzuchu, tylko ramka go zaslania.
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
dziekiZamieszczone przez Jasnie Pani
![]()
ze ma wezel na brzuchu- to dojrzalam, tylko jakos nie widzialam sladow motania na plecach, tak jakby "w calosci" ten plecak juz byl.Zamieszczone przez wegielek
tak to nasza chusta - cieszy mnie, że się spodobała.
www.mamuka.pl wyłączny dystrybutor chust Bebelulu -
chusty wiązane, kółkowe i pouch a także pościele, śpiworki, patchworki, biżuteria dla mam, zabawki i masa różności dla kobiet w ciąży, po porodzie i małych dzieci...
www.planetadziecko.pl - ciekawy konkurs!
Bardzo mi się ta chusta podoba, ktoś ma? jak się mota?
nurtuje mnie tylko czy koniecznie wiązania do gazet, czy na opakowaniach muszą być niedociągnięte ??
czy na focie opakowania kółkowa musi być źle założona ??
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
nie musza, a nawet nie powinny.
imo KONIECZNIE powinny byc zawiazane iealnie.
bo niewiele, statystycznie rzecz biorac, czytelniczek idzie na warsztaty noszenia/wiazania. tylko patrza na wiazanie gazetowe i mysla sobie, ze tak jest dobre, skoro jest w gazecie (wedle pokutujacego pogladu, ze jak cos w telewizji/radiu/gazecie powiedza, to na 100 % prawda).
a na opakowaniach to juz absolutnie i bezdyskusyjne. przeciez to antyreklama dla produktu jest!
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa