Witam, na poczatku przyznam ze niezle mi zerwało, jestem nowa, za trzy tygodnie rodze, mam nawał wszystkiego, łacznie z remontami rozwalonej w strzepy łazienki, a ja tu jeszcze nowe pasje nabywam na CHUSTOFORUM, Chuste juz nabyłam - jutro odbieram.
Teraz sprawa nr 2. Bardzo mnie przekonuje perspektywa uzywania pieluch wielorazowych.Jednak jak ze dwa dni temu - podrajcowana tym co tu przeczytałam odnosnie kosztów ,a takze innych zalet tych pieluch - wypowiedzialam sie o tym przy dwoch swiezo upieczonych matkach. Oczywiscie nastapiło zblazowanie - ze niby ja chce sobie utrudniac zycie i poswiecac mniej czasu na przytulanie dziecka...(podobne miny są odnosnie mojego jezdzenia na rowerze i grania i spiewania koncertów w ciazy - więc sie przyzwyczaiła i ani mnie to ziębi ani grzeje).
A teraz do sedna....tak?
Chdzi o to, co konkretne musze nabyc - czyli taki zestaw startowy. Gdzie moge kupic konkretnie i ile powinnam kupic tego wszystkiego na początek. Boje sie ze po prostu ja sama jak zaczne czytac, to sie pogubie w nazwach recenzjach itp.
nIE wymagam zebyscie mi tu wszystko tłumaczyły, tylko najlepiej linki do sklepów i takie tam rady co musze nabyc na początek...A potem sie juz wdroze. Chyba.
Z góry dzieki.