Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Cytat z innego forum - o chustach Lulu i nosidełku BabyBjorn

Chustofanka
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

A czy w wiązanej na plecach dziecko ma nóżki ułożone mniej szeroko?
    Ja w wiązanej nie noszę (tylko kólkowa), więc proszę o wyrozumiałość
    Ania z Gabrysią (2006) i Mateuszkiem (2003)

Chusteryczka Awatar sabcia
    Miejscowość
    Skoczów

Domyślnie

wystarczy obejrzeć jak pięknie wiąże pan PZ i wszyszystko jasne, równie dobrze mogę sobie dziecko do nosidła wsadzić jak ma mi tak na jajkach wisieć. (znalazłam tylko zdjęcie bez głowy, ale to napewno on)
    Zuzanna 06.07.2007
    Liliana 25.06.2009
    Doradca z Doświadczeniem®

Chustomanka Awatar tonieja
    Miejscowość
    Wawa

Domyślnie

Ja zaczęłam od premaxxa bo wiązanie mnie przerażało. Było ok bo nie wiedziałam że może być lepiej. Nie pamiętam jak to się stało że zmieniłam zdanie. Pewnie wciągnęłam się w forum gazetowe i jakoś poszło!

Chustomanka
    Miejscowość
    PiastĂłw k/Wawy

Domyślnie

na naszym rówiesniczym forum koleżanka mieszkająca w Australii zamieściła zdjęcia swojego szkraba.......koszmar.Przodem do świata,wiszący noworodek ,główka jakos tak ułóżona,że wyglądał jakby nie żył a do tego widzący na genitaliach.Napisała,że wie,że skrytykujemy,bo to Polska ,ale matko święta to wyglądało straszne (Ada,Donka moga potwierdzić).Nie wiem co to było,ale rodzaj jakiegos nosidła,podobno bardzo popularnego w Australii.

Chustomanka
    Miejscowość
    Frankfurt nad Menem

Domyślnie

to byl baby bjoern kochana
    Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki

http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia

Chustomanka
    Miejscowość
    PiastĂłw k/Wawy

Domyślnie

szkoda,że nie jestem świnia i nie ukradne tego zdjęcia,ale to była napawde taka scena,że mi sie płakac zachciało jak zobaczyłam to dzieciątko...i nie trzeba byc chustofanką,żeby sie popłakac widząc to zdjęcie.

Chustofanka
    Miejscowość
    GR

Domyślnie

hihi ja mam hamalu i musze powiedziec,ze jest rewelacyjna do usypiania!! Tzn. byla do czasu, pozniej mloda urosla i niewygodnie jej byla takiej zwinietej.

Chustofanka

Domyślnie

ja w bebelulu tez nie umialam nosic ale znam dwie osoby ktore jakos sobie radza z noszeniem w tych chustach. Wydawalo mi sie ze ja mam jakies opory i to dlatego dziwne bo z wiazanka nigdy nie mialam problemu widocznie jestem 'lewa' inaczej

a zwis na wiadomo czym wg Pana Z powala mnie rowniez
    Franek 07.05.2007 , Ewa i Hania 15.11.2009

LennyLamb - chusty tkane, elastyczne , nosidełka mei-tai i ....
    Dwa ssaki w akcji więc jeśli chcesz się ze mną skontaktować podaję maila asia [et] lennylamb.com

Uprawnienia umieszczania postów