No patrzyłam na chustostragan - tak mi się napisało, ze bazarek. Napisałam czego szukam - odzew słaby.
Kompletnie nie rozumiem popularności facebooka i nawet poszukiwania chusty nie zmienią mojego podejścia do tego "tworu".
No patrzyłam na chustostragan - tak mi się napisało, ze bazarek. Napisałam czego szukam - odzew słaby.
Kompletnie nie rozumiem popularności facebooka i nawet poszukiwania chusty nie zmienią mojego podejścia do tego "tworu".
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
powodzenia w poszukiwaniach!
ja mysle ze moze sie udac
jak sobie damy wmowic ze facebook to9 cud swiata i nie da sie bez niego funkcjonowac to pewnie tak bedzie
ale ja nie zamierzam sie dac zwariowac popularnosci tego tworu, jak to ladnie napisalas
tez szukalam kilku rzeczy nie tak dawno na chustostraganie i faktycznie dluzej to trwalo niz pare lat temu, ale sie udalo![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Kasiak powiem Ci jak to jest z mojego punktu widzenia. Jestem tu od ponad roku i szczerze mówiąc niewiele różnicy się bazarek jaki był rok temu, a jaki teraz. W związku z tym sama zaczęłam szukać alternatyw. To pierwsza rzecz. Druga rzecz, bardzo ciężko jest sprzedać na bazarku, wiele chust sprzedawalam tu w zanizonych cenach, a i tak było ciężko znaleźć kupca. Facebook daje tą możliwość, że mogę wystawić chusty za granicą, jak w Pl nie znajdzie się zainteresowania
Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014