Pokaż wyniki od 1 do 20 z 336

Wątek: ksiazki religijne, nie tylko na prezent

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniakom Zobacz posta
    W tym roku wybieramy się m.in. do Asyżu, więc pełno będzie św. Franciszka i św. Klary - kupiłabym jakąś książkę przybliżającą te osoby.
    Znalazłam św. Franciszka z wyd. Muchomor i napisanego przez Elizę Piotrowską - która lepsza? a o Klarze znacie coś?
    dla Twoich imo Muchomor lepszy. o Klarze bym pytala u Franciszkanow, moze cos maja dla dzieci - sama nic nie kojarze, szczerze mowiac...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Znalazłam jeszcze takie coś: http://czytam.pl/k,ks_377681,Francis...atas-Toni.html
    ale ilustracja z okładki nieco mnie odstręcza. Muszę zobaczyć gdzieś na żywo...
    Julka 2001, Zosia 2007

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniakom Zobacz posta
    Znalazłam jeszcze takie coś: http://czytam.pl/k,ks_377681,Francis...atas-Toni.html
    ale ilustracja z okładki nieco mnie odstręcza. Muszę zobaczyć gdzieś na żywo...
    no wlasnie to jest imo najwiekszy bol ksiazek religijnych dla dzieci - ilustracje. nawet jak jezyk nie jakich infantylny, nie pisza o 'Bozi i Jezusku' (bo i to sie zdarza, niestety), to graficznie potworki :/ do Franciszkanow podejdz (jesli dalej maja sklep kolo klasztoru, pewnie maja) - tam pewnie na zywo zobaczysz wszystko co sie da btw ciekawe czy takiego Muchomora maja?
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów