Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Wątek: WEŁNIANE GATKI czy OTULACZE? Plusy i minusy obu rozwiązań :) WYBÓR NAJLEPSZEGO ROZWIĄZANIA!

Mieszany widok

Chustonówka
    Miejscowość
    Włocławek

Domyślnie

Odpowiedź na pytanie z tematu jest bardzo indywidualna. Mi na przykład gatki jakoś nie odpowiadają. Jakoś tak nie pasują mi na pupci. A miałam już różne. Co do otulaczy to jestem zachwycona. Można sobie spiąć tak, żeby pasowały idealnie, no i wkłady świetnie się trzymają. Nadchodzi lato, więc jest dla mnie ważne, żeby pupcia mogła oddychać i chcę częściej wełnianki w dzień używać, a gatki to raczej tylko z formowanką i wtedy pupcia taka wielka jest.

mimis
    Guest

Domyślnie

Starszaki przy nauce nocnikowania wkładałam w formowankę i otulacz na rzepy. Na noc pakowałam je w formowankę i gatki wełniane. Teraz małego ma pakuję w gatki wełniane + formowanki. W otulacz tylko pakuje, kiedy gatki są w praniu.

Chusteryczka Awatar magnolia
    Miejscowość
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anita_now Zobacz posta
    gatki to raczej tylko z formowanką i wtedy pupcia taka wielka jest.
    jeśli gatki masz trochę mniejsze niż do formowanki i pas jest z gumeczką wtedy jak najbardziej nadają się do wkładów czy tetry, choć fakt, że przy otulaczu os dzięki regulacji czasem jest lepsze dopasowanie

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

my ostatnio śmigamy w gatkach + wkłady/tetra, ekstra połączenie na upały tylko tak jak dziewczyny pisały, muszą być mniejsze, elastyczne i koniecznie gumka w pasie.