czy po ursynowie chadzają jakieś mamuśki, bo jeszcze zadnej nie widzialam/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czy po ursynowie chadzają jakieś mamuśki, bo jeszcze zadnej nie widzialam/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
A ja bardzo dużo widuję - może za mało wychodzisz?![]()
co najmniiej dwa razy dziennie, mieszkamy przy metrze imielin. i spacerujemy dosc dlugo.
GAJENKA-23.12.08
No nie wiem ja mieszkam na Moczydle i naprawdę sporo widuję. Może wychodź w naszą stronę? Bo fakt, że ja chusty widuję od Pasażu Natolińskiego na południe najczęściej.
no to wyruszymy na poszukiwania, rano no trochę później![]()
GAJENKA-23.12.08
Mój mąż się lansuje prawie codziennie na placu zabaw przy Telekiego. Nasza 3 latka się bawi, a on zamotany z synkiem gania za nią![]()
dzisiajokoło 15 na wysokości kościoła przy KENie mignęła nam mama z maleńkim chuścioszkiem w pasiaku żółto-pomarańczowym zawiązanym w kieszonkę
A ja widziałam dzisiaj mamę w zielonej chuście przy metro Stokłosy, sama pomykałam wózkiem, ale był taki upał, że bym się zgotowała w chuście.
my tam byłyśmy tam wczzoraj, w chuście popołudniu jak padało![]()
GAJENKA-23.12.08
a może jakieś zgrupowanie pod lasem lub na łące. tak blisko mamy do zalążków natury
GAJENKA-23.12.08
babcia(89) ostatni przez okno patrzyła i mówi "boże córeńko tam teżz szła taka pani w z zaplątanym dzieckiem tylko ona w prześcieradle" podejżewam jasna-beżowa chusta. okna na multikino
GAJENKA-23.12.08
babciia ma słaby wzrokw tym wieku widzi sie to co się wydaje
GAJENKA-23.12.08
no wkońcu.dzziś w multibaby kinie.
![]()
![]()
GAJENKA-23.12.08
dzisiaj tez chodzilismy w naszym "przescieradle"![]()
A ja wczoraj widziałam mamę z maleństwem zamotanym w kieszonkę w niebieskiej pasiastej chuście koło przedszkola na Warchałowskiego. Niestety sama już zdążyłam się wyplątać z papryczki i wsadzić dzieci do wozu. Niemniej lansowałam się z chustą na zajęciach adaptacyjnych córy w tymże przedszkolu![]()