Ja też nie rozumiem kieszonek

Co do rozmiaru - rozumiem, że Dada 4+ są większe od 4? Bo my na wyjazdy zazwyczaj mamy Dady 4 i mam wrażenie, że jeśli te są za małe to taki otulacz Milovii też może być za mały (my mamy rozpięty maksymalnie i się trochę na udach odciska, za to w brzuchu jest zapas spory)

Rozmiar M jeśli chodzi o wkłady milovii bym sobie odpuściła na tym etapie i od razu kupiła Lki. Schną dosyć szybko rzeczywiście, trochę się polarek na nich kulkuje. Ja nie przepadam ogólnie za wkładami mikrofibrowymi ale chyba złe nie są.

tetra jest spoko (my używamy wyłącznie tetry z otulaczami na dzień) ale zależy jaka tetra, bo roczniak to raczej już dużo sika i cienka tetra może nie dawać rady - my w tej chwili używamy wyłącznie takiej podwójnie tkanej 80x80

wkładek sucha pielucha nie używamy, nie każde dziecko tego potrzebuje w ogóle. Poza tym ja jestem zdania, że lepiej jak czuje, ze ma mokro (o ile oczywiście zaraz się nie odparza)

3 otulacze mogą by tak na styk jeśli o ilość idzie, bo oczywiście zmieniasz wkład a otulacza możesz użyć ale jednak otulacz też trzeba wyprać raz na jakiś czas poza tym różne wpadki się zdarzają. No ale na spróbowanie to wystarczy

i tak jak dziewczyny piszą - przy wielo przygotuj się na zmianę co sik raczej (ja tak też jednorazowe zmieniam bo się przyzwyczaiłam ale wiem, że nie wszyscy tak robia).

a co do tego co dziecko lubi - moja na widok jednorazówek ucieka nie wiem dlaczego, bo nie odparza się w nich ale zawsze na wyjazdach zmiana pieluchy to problem a w domu nie, chociaż niby wielo nie są wygodne bo duże i czuć mokro...