Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22

Wątek: Pieluszki kieszonki czy otulacze i wkłady?

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

moje ulubione to skladane bambusowe soft ecodidi. bardzo chlonne i bardzo miekkie
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chustoholiczka Awatar Ola D.
    Miejscowość
    Krosno <3

Domyślnie

U nas Pupusy szare, sprawdzają się dobrze, jeden starcza na ok. 3h. U nas nie może być mokro przy pupie, bo wtedy synek momentalnie się odparza.
    Mama dwóch Aniołków (+12. 2010 i +11.2018), Andrzejka (03.2012), Julka (04.2014), Martusi (09.2015), Karolka (10.2019) i Helenki (03. 2021)
    :

Chustomanka Awatar vinga89

Domyślnie

z wkładów polecam bambusowe, bardzo lubię kokosi bambusowa miękkość ale te do składania. gdy używamy otulaczy to nie dodaję już wkładki sucha pupa, więc ważne, żeby było naturalnie od pupy. mikrofibra to nie może być a na wyjścia mamy kieszonki.

Chustomanka Awatar urkye
    Miejscowość
    Okolice Pyrlandii

Domyślnie

nie byłam zadowolona z wkładów milovii, moim zdaniem wcale nie są takie chłonne. Po kilku praniach wyglądają średnio. Prywatnie polecam wkłady bambusowe składane Kokosi, bambusowa miękkość - są chłonne, miłe w dotyku no i można je dowolnie składać.
    Prywatnie wolę kieszonki, są szybsze i łatwiejsze w użyciu. No i łatwiej się je zakłada niż otulacze z wkładem przy ruchliwym dziecku.
    Jeśli masz dużo tetry, a dopiero chcesz sprawdzić pieluszki wielo, to polecam kupienie samych otulaczy, ew. dwa wkłady bambusowe i sprawdzenie na ile taki układ Ci pasuje Do otulaczy włożysz tetrę i gotowe. Prywatnie odradzam też kupowanie dużej ilości wkładów sucha pupa, u nas się nie sprawdziły. Może na początek warto kupić jedną, dwie sztuki i sprawdzić, na ile u Was się sprawdzą?
    Piotras 10.2013 & Ola 01.2017
    mój blog szyciowy: szycie.blox.pl

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów