Pokaż wyniki od 1 do 20 z 993

Wątek: dlaczego mam tak duzo w koszyku i co z niego wyrzucic? :D

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

po kolei patrze od katem mlodszej - Kreseczka i Motorek cudne, ale baaardzo na wyrost moim zdaniem, to jednak dlugie historie sa, spokojnie moga poczekac (chyba, ze starsza jeszcze zaskoczy...); Muzykalny slon - tez na wyrost, Cudowna broda - bardzo, bardzo na wyrost - ale tu bym sie zastanowila czy starszej nie dac. Lokomotywe i Slonia bym brala - wlasnie do czytanai na teraz; Licho... - albo dla starszej, albo niech czeka; Binta - bardzo tak; Mucha i Kropla - na wyrost; Kochane Zoo, Zakatki, Kicia Kocia - tak; Miod - akurat moim zdaniem najdoroslejszy z calej serii - dla starszej za pozno, dla mlodszej - za wczesnie; Legendy polskie - dla mlodszej moim zdaniem duzo za wczesnie - to dosc specyficzna ksiazka obrazkowa jest; Pies - za wczesnie; Pupy - dla starszej, solidna dawka wiedzy nie nudzaca przy okazji; Jaki to meisiac - ociupine na wyrost, ale ewentualnie mozna wziac; Misiowa - ja bym wziela, ale to papier, wiec od dziecka zalezy; Opowiastek nie znam; Kolory - dosc specyficzna, moi uwielbiaja cala serie - ale zaczeli tak naprawde jak troche zaczeli czytac i mogli sobie sami przekladac - ale z rodzicem do pomocy imo sie nada; Lalo tak; Tulleta bym wziela kartonikowego, kreatywny moze poczekac.

szczerze - jest tyle super ksiazek dla roczniaka plus, ze ja bym wywalila 3/4 tego co masz w koszyku i wziela cos zupelnie innego... (ale tez nie wiem co masz na polsce )
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustodinozaur Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Kolory Tuletta kiepskie ja kupilam za 50% w Empiku i tylko dlatego mam.
    Dzieciaki raz przejrzaly i lezy. Za to Nscisnij mnie juz ledwo dycha bo tak ja uwielbiaja.
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qqrq5 Zobacz posta
    Kolory Tuletta kiepskie ja kupilam za 50% w Empiku i tylko dlatego mam.
    Dzieciaki raz przejrzaly i lezy. Za to Nscisnij mnie juz ledwo dycha bo tak ja uwielbiaja.

a W znowu lubi bardzo - wiec to chyba od dzieciaka zalezy
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Natala to jak z kazda ksiazka
    [*] i

Chustomanka Awatar gouomb
    Miejscowość
    Grodzisk Maz.

Domyślnie

magdas - mam całego Wajraka, ale Kruszewicza właśnie nie mam, więc z porównaniem nie pomogę...
    ale ja to chyba głównie dla siebie kupuję, dzieci są tylko zasłoną dymną

ale rozumiem problem z chęcią kupienia'- wszystkiego'. zasadza sie na tym, że nie wiadomo, co za jakiś czas będzie już nie do dostania i dlatego się kupuje "na wyrost", bo co jak już nie będzie i zostaną same smoki bez Lutczyna?
    "Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq

Moje Wuzetki: Zo VI.2011 i Zu VIII.2013

Forumowe Paczki Mikołajowe!

Chustonoszka
    Miejscowość
    kielce

Domyślnie

Natala a co jeszcze polecasz? mamy czerśniową w domu, głodną gąsienicę, rok w lesie, pajączka,

Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magdas-b Zobacz posta
    Natala a co jeszcze polecasz? mamy czerśniową w domu, głodną gąsienicę, rok w lesie, pajączka,
    a lubici Basię?? fajne kartonowki dla maluchow
    [*] i

Chustonoszka
    Miejscowość
    kielce

Domyślnie

Basi nie mamy wiec może 1 szt. wezmę na próbęja tez trochę dla siebie kupuję bo uwielbiam przygladac sie pozniej ksiazkom ustawionym idealnie na pólce i otwierac nowiutkie z zaciekawieniem starsza córka też lubi czytać i lubi takie przyrodnicze ksiązki, ale po niektóre np poczytaj mi mamo sięga mimo ze jzu w 4 klasie to ostatnio przeczytała prawie cała 1 cz. dlatego czasem wrzucam do koszyka troche na wyrost liczac ze i ona jeszce na cos sie zalapie a młodsza dorosnie za jakis czas

Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Basie wez ta kartonowa na sprobowanie i ewentualnie ta dla starszych.
    [*] i

mamru
    Guest

Domyślnie

Dla młodszej może Kochane Zoo, albo książeczki Jo Lodge widziałam że znów są dostępne Sowa, kurczak, dinozaur i krowa. One są z ruchomymi elementami przy małej na pewno czytanie razem.
    Albo coś z zakamarkowej serii Binta, Babo, Lalo albo kartonowki Jest tam kto, Gdzie idziemy i reszta

Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Kochane zoo, Binta i Lalo juz jest w koszyku
    [*] i