Cytat Zamieszczone przez kustafa Zobacz posta
Merido, w Felku i Toli sporo tekstu jest, to dla dzieci potrafiących na długo skupić uwagę.
Mam oko na liczby IMO dla starszych dzieci. Wzięłabym Mamoko 3000.
Szur szur cwir plum to byl u nas kit.
dzięki, zapomniałam dopisać, że córa nie wytrzymuje jeszcze dłuższego tekstu

Cytat Zamieszczone przez samuela Zobacz posta
merida:
Nusia na pewno ta
Kastor też ok
zastanowiłabym się nad innym Elmerem, u nas ten pierwszy nie chwycił wcale, a Młoda była wielką Elmerową fanką. Może Elmer i Wilbur? Albo motylek? Albo nieznajomy.
Felek i Tola może poczekać
Lotta też może poczekać (sporo tekstu)
Jak tata pokazał też może poczekać
Mam oko wzięłabym jednak na liczby, litery to na razie do samego oglądania tylko
również dziękuję, właśnie kiedyś przez pomyłkę wzięłam Elmer słoń w kratę zamiast Elmer , leży sobie i czeka, choć czasem przejrzymy wyrywkowo Muszę podejrzeć te pozostałe

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
merida jak już musisz coś wyrzucić to zostaw na później: Jak tata pokazał mi wszechświat
Rzadko czytamy Szur szur ćwir plum i Astona, bardzo fajne, ale nie było tego szału

Cynamon i Trusia u nas się nie przyjął więc nie podpowiem a Nusię mieliśmy z biblioteki tylko nie pamiętam....
a Kastor może ten o pieczeniu? ale fasolka też fajna - tutaj nie ma znaczenia kolejność
Antonino na początek to raczej ten
tutaj jest historia zapoznania

dziękuję, tak zrobię, tzn zostawię na później I dzięki za podpowiedź odnośnie Antonino. U nas biblio bardzo kiepsko wyposażona, więc biorę książki trochę w ciemno, ale pocieszam się, że to też dla synka kiedyś będzie, pewnie inny gust będzie miał

Paulina, natala, dzięki za opinie, mnie raczej też się podobają pociągi zobaczymy na żywo

A odnośnie Cynamona i Trusi - ktoś ma wszystkie albo chociaż dwie? Od której najlepiej zacząć?