Auto Maksa najfajniejsze przynajmniej u nas![]()
Auto Maksa najfajniejsze przynajmniej u nas![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Dodam, że "Proszę mnie przytulić" i "Moje-nie moje" to nie są takie książki hop-siup, każdy maluch pokocha i będzie zachwycony. Tekstu jest naprawdę sporo, sformułowania czasem dość enigmatyczne. Mam wrażenie, że jeszcze można z nimi poczekać, chyba że sama chcesz przeczytać albo uważasz, że to rewelacyjna cena.
No fakt, proszę mnie przytulic mieliśmy z biblioteki, nie chwyciło póki co, ale już "uśmiech dla żabki" się spodobał.
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Dzieki dziewczyny, zamowienie juz polecialoprosze mnie przytulic i moje nie moje- baardzo mi sie opisy spodobaly. Jak stwierdze ze jeszczeza wczesnie poleca na prezenty dla 4-latka
![]()
To może teraz ja
kusi mnie żeby wydać trochę kasy po wypłacie na książkichciałabym wszystko, ale muszę ograniczyć się do 100 zł
![]()
synkowi w księgarni spodobały się Samochody bez tajemnic i chce nowego Turlututureszta podoba się mamie ....
1. Mam przyjaciela pszczelarzaButschkow Ralf
Usuń z koszyka
Przenieś do schowka5,21 2. Madra Mysz. Mam przyjaciółkę pielęgniarkęRalf Butschkow
Usuń z koszyka
Przenieś do schowka5,21 3. Turlututu na wakacjachTullet Herve
Usuń z koszyka
Przenieś do schowka24,35 4. W kieszonceIWONA CHMIELEWSKA
Usuń z koszyka
Przenieś do schowka19,73 5. Wędrówka pędzla i ołówkaMaria Terlikowska
Usuń z koszyka
Przenieś do schowka19,73 6. Jestem miasto. KrakówOpracowanie zbiorowe
Usuń z koszyka
Przenieś do schowka26,39 7. 999 kijanekKen Kimura
Usuń z koszyka
Przenieś do schowka23,76 8. LiczypieskiKozyra-Pawlak Ewa
Usuń z koszyka
Przenieś do schowka17,75 9. KOSMOS bez tajemnicRob Lloyd Jones
Usuń z koszyka
Przenieś do schowka17,82 10. Samochody bez tajemnicUsuń z koszyka
Przenieś do schowka17,81
Kijanki polecam bardzou nas codziennie czytana prawie dwulatkowi
reszty nie znam.
Ja tez polecam kijanki. Co prawda sama na razie czytałam, ale super!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Kijanki u nas też są hitem, liczypieski już mniej. Kosmos jest rewelacyjny dużo okienek i informacji.
Reszta mi nieznana.
[*] i
wędrówka pędzla i ołówka póki co nie zainteresowała mojego syna...
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Oglądając "Kosmos bez tajemnic" trafiłam na "Ciało bez tajemnic" http://www.maluszkoweinspiracje.pl/2...-tajemnic.html . Baaardzo mi się spodobała ta książka, długo szukałam czegoś takiego. Niestety z tego co widzę, wszędzie jest niedostępnaAle może Wy gdzieś ją widziałyście?
![]()
Igor 27.09.2009
Eryk 17.03.2012
Adam 24.04.2015
Nika 02.02.2018
Kuba 31.12.2019
Kaja 21.09.2021
No właśnie liczypieski widziałam na żywo ostatnio i się zastanawiam czy ich ze schowka nie wywalić..
Dzięki już sobie kliknąłam![]()
[*] i
Dwie godziny buszowania w necie i znów mi schowek spuchł, masakra. Idę sprawdzić czy wygrałam wczoraj w totka...
wruuu - ja by wywalila kijanki - moga poczekac na mala jakis czas. jednego Przyjaciela, Kosmos - na zasadzie, ze biore po jednej ksiazce z kazdej serii na raz. albo Chmielewska albo Wedrowki pedzla i...
zostaje Ci - jedna Madra mysz, samochody, Turlututu, Liczypieski, Jestem miasto i Chmielewska/Terlikowska - przekraczasz budzet jakies 11 zlotych.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Nie nie, kijanek nie wyrzucaj, spodoba się trzylatkowi, tak myślę bo mam trzylatkę ma stanie![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster