Dlatego właśnie zanim podejmę ostateczną decyzję, konsultuję ją tutaj na forum.Zamieszczone przez myrra
Miałam możliwość przyjrzenia się takiej hafciarce i jej haftom. Wyszły ładnie, ale wiem że były haftowane specjalnymi nićmi. Taką hafciarkę posiada moja znajoma krawcowa. Co prawda ma mały ten tamborek i hafty są małe ale komponując je ze sobą można pokombinować większy wzór. Natomiast kombinować można tylko z tego co oferuje pamięć hafciarki i ewentualnie programy do haftowania, które trzeba kupić dodatkowo jeśli przy sprzedaży nie zaoferują takowych.
Ja właśnie często słyszę taką opinię i skutecznie mnie to powsztrzymuje przed hafciarką (TO oraz cenaZamieszczone przez marta-la
).
Poza tym mam możliwość wyhaftowania tego co chcę na hafciarce u znajomej za symboliczną złotówkę. I do tej pory z tego nie korzystałam bo sama potrafię na mojej maszynie skomponować aplikację której potrzebuję.
Moja maszyna ma trzy kroje czcionek. Do tej pory literki wyszywałam 2 (słownie "dwa") razyZamieszczone przez marta-la
Jakoś mało przydatne to jest u mnie
Chyba się wybiorę do Katowic na taki pokaz. Żeby choć oko nacieszyć.Zamieszczone przez kociakocia
Dziękuję Wam dziewczyny za wszystkie opinie i czekam na jeszcze![]()
![]()