Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Co zawiążę z krótkiego Vatka?/ czy ktoś kupował Vatka u producenta?

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie Co zawiążę z krótkiego Vatka?/ czy ktoś kupował Vatka u producenta?

Marzy mi się dla letniego noworodka króciutki,cieniutki Vatek na kangurka. Vatka miałam w życiu jednego - Koirę 4 m, był cudny i cienki wlaśnie. Jeśli nie uda mi się nabyć nic na bazarku, kupię bezpośrednio u producenta, ale jak się okazuje, Koirę mają już tylko 2,5 i 3 m. Czy z 3-metrowego Vatka zawiążę kangurka na brzuchu? Mam 160 m wzrostu i przed ciążą nosiłam rozmiar 36. Czytałam, że oni te wymiary z oboma skosami podaja, więc realnie te 3m to jeszcze ciut mniej...
    Jadzia noszona tylko w kieszonce, więc doświadczenia z kangurami nie mam;(

Aha - i czy ewentualnie ktoś miał kiedyś Ravennę? Vatka? Czy jest tak samo/bardziej/mniej cienki jak Koira?
    Ostatnio edytowane przez Anyczka ; 19-02-2015 o 10:54

Domyślnie

No nikt mi nie odpowie??

A chciałam jeszcze dopytac, czy macie jakieś doświadczenia z zamawianiem Vatków przez stronę producenta, bo nic nie rozumiem, i nie chodzi o język, bo po czesku akurat rozumiem całkiem nieźle. Ale z tego, co widze, oni chcą to wysyłać przesyłką nierejestrowaną- zgłupieli?

Chusteryczka Awatar Barbareks

Domyślnie

ja mam chyba 3,2 czy coś takiego ale jest pożyczony teraz właśnie na wcześniejszego letniaka.. ja bardziej roczniaka w kieszonce i chyba wiązanie pod pupą mi wychodziło.. ale nie pamiętam już tak idealnie.. no i mam teesta.

z krótszego możesz na pewno coś na ramię zawiązać i może coś z dodatkiem kółek?? ale pojęcia nie mam bo nigdy nie praktykowałam :/

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Nie miałamnigdy vatka ale ja kangurka z 3,2 wiążę nakońcówkach ogonów zgirasola i z Didka, a mampodobny wzrost i rozmiar też. Tylko zaraz po ciąży nie próbowałam

Domyślnie

Hm, hmm, no to sprzeczne zeznania tu widzę - jedni wiążą z 3 m, inni ledwo dają radę z 3,2... Ech... No i co będzie, jak się szarpnę na tego 3-metrowca, i nie zawiążę?;(
    Do livady napisałam

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anyczka Zobacz posta
    Hm, hmm, no to sprzeczne zeznania tu widzę - jedni wiążą z 3 m, inni ledwo dają radę z 3,2... Ech... No i co będzie, jak się szarpnę na tego 3-metrowca, i nie zawiążę?;(
    Do livady napisałam
    Z 3m spokojnie powinnas plecak prosty zawiązać

edit. Bo to naprawdę kwestia bardzo indywidualna budowy ciała moim zdaniem, miałam pożyczone właśnie od livady indio i tego kangurka to tak na ogryzkach wiązałam. Ale np ja mam dość szerokie ramiona, a przy kangurku to ma spore znaczenie przeciez jak sie chusta rozkłada na ramionach

Chustofanka Awatar zawsze_zielona
    Miejscowość
    Dania

Domyślnie

Livada miala 3.5 m i pisala, ze dlugie ogony byly przy kangurze. Ona chyba tez ma 160 cm wzrostu. Podobno wszystkie vatki sa cienkie, pasiaki bardziej firankowe niz zakardy.; podobno jest roznica miedzy roznymi palnikami (labiryntami)- Solsbury jest cienkie i firankowe a te zloto-zielone juz mniej. Nad Ravenna sama sie zastanawiam
    Sylwia, mama Celinki

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

a może ktoś pożyczy Ci takiego krótkiego vatka Aniu? daj ogłoszenie, a nuż.
    tak na czuja, to powinnas spokojnie kangura z tych 3m zawiazac. ja w indio 3,6 ogony przy kangurze mam długasne, za kolana. przy girasolu 3,4 zreszta tez. a ja sporo wieksza od Ciebie jestem

edit. nie ten watek
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]