ja od kilku lat pranie suszę wyłącznie na balkonie, nie ważne jaka pora roku za oknem. Plam na ubraniach nie zauważyłam![]()
ja od kilku lat pranie suszę wyłącznie na balkonie, nie ważne jaka pora roku za oknem. Plam na ubraniach nie zauważyłam![]()
Owszem, zamarznie, a pozniej odparuje i na tej zasadzie wyschnie. Trzeba tylko pamiętać, żeby nie wnosić do mieszkania sztywnego świeżo zamrożonego prania, bo odtaje i będzie mokre i tak w kółko. Wiatr przyspiesza takie suszenie-tak jak w lecie![]()
Olka 17.07.2014
tak pranie schnie na mrozie. Nie schnie tylko wtedy gdy jest wilgotno i pada, no ale wtedy to nic nie schnie.
O zawsze mnie to dziwilo ze inni susza pranie na balkonie zima. Musze sprobowac dac na taras z jutrzejszym praniem
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
ale uważałabym na PULe. Formowanki i wkłady ok, bo mróz świetnie roztocza wybije, jak zamrażarkaale PUL może takiej temp nie przeżyć.
słońce było u nas dziś ogromne
tetrę, prefoldy i kieszonki zdjęłam suche. bambusy dosuszałam już w domu. nic nie zamarzło.
a mówicie, że mam wywieszać na zewnątrz jak nie świeci? no co Wy?też się martwię u pule w takim układzie. i w sumie łatwiej mi już wywiesić je raz a nie przewieszać zamarznięte do domu. co innego jak słońce mi zaświeci i wybieli. wtedy się mogę narobić
![]()