A na stare niespierające się plamy na bodziakach i śpiochach też to zadziała?
Codziennie patrze na wiszące pranie sąsiadów na podwórku i dziwię się, po co rozwieszają je na dworze przy -10C, gdy w domu ciepło. Teraz już wiem![]()
A na stare niespierające się plamy na bodziakach i śpiochach też to zadziała?
Codziennie patrze na wiszące pranie sąsiadów na podwórku i dziwię się, po co rozwieszają je na dworze przy -10C, gdy w domu ciepło. Teraz już wiem![]()
Igor 27.09.2009
Eryk 17.03.2012
Adam 24.04.2015
Nika 02.02.2018
Kuba 31.12.2019
Kaja 21.09.2021
ja od kilku lat pranie suszę wyłącznie na balkonie, nie ważne jaka pora roku za oknem. Plam na ubraniach nie zauważyłam![]()
Owszem, zamarznie, a pozniej odparuje i na tej zasadzie wyschnie. Trzeba tylko pamiętać, żeby nie wnosić do mieszkania sztywnego świeżo zamrożonego prania, bo odtaje i będzie mokre i tak w kółko. Wiatr przyspiesza takie suszenie-tak jak w lecie![]()
Olka 17.07.2014
tak pranie schnie na mrozie. Nie schnie tylko wtedy gdy jest wilgotno i pada, no ale wtedy to nic nie schnie.
O zawsze mnie to dziwilo ze inni susza pranie na balkonie zima. Musze sprobowac dac na taras z jutrzejszym praniem
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
ale uważałabym na PULe. Formowanki i wkłady ok, bo mróz świetnie roztocza wybije, jak zamrażarkaale PUL może takiej temp nie przeżyć.