Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Jaka chusta na początek??

Chustonówka Awatar regi30
    Miejscowość
    Czechowice-Dziedzice

Domyślnie Jaka chusta na początek??

Właśnie wkraczam w 9 miesiac..wiec pora juz konkretnie pomyślec o chuscie..i mam problem..jaka jest najlepsza dla noworodka i niemowlaka na lato i pozniej na jesien? Czy chusta tkana np.Hoppediz bedzie dobra? nie mam pojecia, a moze lepsza jest elastyczna?
    Prosze o rade, bo to, ze bede nosic jest juz przesadzone...tylko teraz musze sie na cos konkretnego zdecydowac...
    Poza tym doradzcie mi prosze jaka dlugosc..mam 170 wzrostu a maz 176 czy taka 4,6 m nam wystarczy?

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie Re: Jaka chusta na początek??

4,6 spokojnie starczy dla Was dwojga, natomiast w tej chwili jest tyle chust na rynku,że musisz chociaż napisać o ulubionej kolorystyce i cenie maksymalnej

Chustomanka Awatar marjanna.b
    Miejscowość
    Aba, Nigeria

Poza tym doradzcie mi prosze jaka dlugosc..mam 170 wzrostu a maz 176 czy taka 4,6 m nam wystarczy?
    Ale wzrost to nie wszystko.
    Ja mam 176cm a w 4,6 hoppediza się nie zawiążę - przy czym obwód w biuście mam spooory i do tego Ada duża jest.
    A koleżanka 180cm, szczypiorek i Ona i dziecko na luzie wchodzi w 4,6m.

m.
    Ejike (2005) & Ada (2008) & Chidimma (2014) & Erinma (2016) & Ndubuisi (2018)

Chustoholiczka Awatar brikola
    Miejscowość
    Opole

ja polecam super miękkie i milusie Girasole! to była moja pierwsza chusta i mam do niej ogromny sentyment. Dobra na lato i na zimę, milusia od pierwszych dni-zero sztywności! Kolory boskie!!

Uprawnienia umieszczania postów