Mam welne i len. Welna nosniejsza. Len bardziej sie wpija w ramiona ale za to nie poce sie przy dlugim wiazaniu.
z telefonu
Mam welne i len. Welna nosniejsza. Len bardziej sie wpija w ramiona ale za to nie poce sie przy dlugim wiazaniu.
z telefonu
Maj 2014i Marzec 2016
Ja mam tylko bawełniany opal - to z tych grubszych. Noszę niecałe 9 kg dziecka i jest komfortowo. Noszę tak do godziny, bo z braku kurtki tylko po domu, ale jesienią byliśmy na wakacjach i nosiliśmy po 2-3 godziny i było OK. Tylko, że wtedy dziecko było lżejsze, jakieś 7,5 kg czy coś takiego.
Marzy mi się jakaś żabka z lnem, ale podobają mi się tylko opale, a jakoś tak bez sensu mieć dwie praktycznie identyczne kolorystycznie chusty różniące się jedynie długością i składem...
Karolka - moze LF na wiosne/lato wypusci jakies lny.
Maj 2014i Marzec 2016
Karolka musisz zrobić to co jatez nie mogłam mieć 2 tych samych chust a w opalu jestem zakochana
wymieniłam bawełnę na len
miłość nie wygasła...a jak opal pięknie wygląda zapleciony w warkocz
![]()
Ja w lnianym agacie nosiłam tak do 11-12kg i było wygodnie. Jestem pewna, że i więcej poniesie. Nie miałam wełnianego LF, ale ten lniany był dla mnie porównywalny w wełnianym japanem od nati. Jedyna różnica była taka, że len sztywniejszy (chociaż może dlatego że nowy kupiłam i się nie złamał jeszcze), więc mniejsze ogony mi zostawały niż w nati.
zważyłam wczoraj mojego starszaka, 15kg dużego chłopca noszonego w plecaku prostymmamy agata bawełnianego. i naprawdę nie czuć tej jego wagi
![]()
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM