5 lat temu kupowałam swoje pierwsze kieszonki "chinki" od MamamariiJedną udało mi się dostać zapinaną na rzepy. Zastanawiam się, czy teraz można dostać gdzieś "chinki" nie na napy?
![]()
5 lat temu kupowałam swoje pierwsze kieszonki "chinki" od MamamariiJedną udało mi się dostać zapinaną na rzepy. Zastanawiam się, czy teraz można dostać gdzieś "chinki" nie na napy?
![]()
Tak, Pupus ma rzepy
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
a to nie były Naughty baby?
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
ja mam pupusia na rzepy 2 szt i niby pisza ze prac w 30 ale piorę w 40 albo 60 stopniach i nic się nie dzieje,jestem zadowolona,chociaż rzepy trochę sztywne,płaciłam bodajże 27zł za nową kieszonkę bez wkładu,naughty baby również są na rzepy i podejrzewam że 5 lat temu to je miałaś,bo pupusie na rzep są stosunkowo nowe chyba
Lubię je,z pulem nic się nie dzieje,oczywiście piorę w więcej niż 30stopni,a tak niby piszą żeby je prac,rzepy dobrze trzymają,są z tych sztywniejszych,mają dodatkowe gumki które dodatkowo chronią przed przeciekaniem,dla mnie mogłoby ich nie być,ale nie przeszkadzają,cienki polarek-coś w stylu welur syntetyczny,ale najważniejsze nigdy mi nie przeciekły! jestem zadowolona z nich,to moje 2 chinki bo resztę mam firm mam szyjących formułowych i kupiłam te pupusie właśnie ze względu że na rzep zapiecie bo przeważnie chinki są na napy.
Dzięki![]()
Zawsze możesz zamówić prosto od producentaTylko trochę trzeba na przesyłkę poczekać.