Pokaż wyniki od 1 do 20 z 31

Wątek: Otulacz Milovia a Flip

Mieszany widok

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Z tej raczej nie wyjdzie, nie chce sie bawic w kwestie cla na pieluchy z usa. Wrzucilam pogladowo, bo nie moglam sciagnac fotki
    Raczej zamawialabym z Kanady, ale musze to jeszcze przemyslec, bo my ostanio kieszonkowi jakos bardziej
    Toopy & Binoo

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gaja78 Zobacz posta
    Z tej raczej nie wyjdzie, nie chce sie bawic w kwestie cla na pieluchy z usa. Wrzucilam pogladowo, bo nie moglam sciagnac fotki
    Raczej zamawialabym z Kanady, ale musze to jeszcze przemyslec, bo my ostanio kieszonkowi jakos bardziej
    Gajko, jak zamawiasz z USA do wartości 150$ i na osobę prywatną to nie ma cła

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa, Praga Południe (Kamionek)

Domyślnie

Dzieki za odpowiedzi. Mam już i Milovie i Flipy. F lubię do frmowanek, a M do tetry.

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NEMO Zobacz posta
    Gajko, jak zamawiasz z USA do wartości 150$ i na osobę prywatną to nie ma cła
    chyba odpuszcze, ja juz kieszonki ostatnio tylko A Flipki trzymam, bo a noz nam sie odwidzi i bede zalowala, tak jak zaluje, ze wyprzedalam nowiutkie BG.

A tak wogole to zmierzylam dzis oba otulacze, mam tez fotki (nie wiem kiedy zrzuce :/) i sa tej samej szerokosci. A jak na szerokosc naciagnie sie pul, to Milovia 2 cm szersza od Flipa tak, tak takze te informacje jakoby Flip byl taaaki szeroki w kroku sa nieprawdziwe.
    Toopy & Binoo

Chustonoszka Awatar atsumi
    Miejscowość
    Łódź/Teofilów

Domyślnie

Hm, w kroku owszem, Milovia jest po rozłożeniu pulu szersza. Nigdzie nikt nie pisał, że Flip jest taaaki szeroki w kroku. Ma szerszy niż Molovia przód górę, pas, o 4 cm, i to sprawia, że mojemu synkowi szerzej nogi się rozkładają, wszystko jedno jakiej szerokości wkład jest włożony. Tak jest u nas . Ale mój dzieć ma dopiero 4 miesiące.