Pokaż wyniki od 1 do 20 z 31

Wątek: Otulacz Milovia a Flip

Mieszany widok

Chustofanka Awatar ismeril84
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Zgadzam się z NEMO. Od siebie jeszcze dorzucę, że Milovia, ze względu na elastyczniejszy pul ładniej układa się na mniejszych dzieciach. NIe rozpycha tak nóżek.

Domyślnie

dla mnie mala wade Milovii jest to, ze w dwoch moich otulaczach gumki wydaja sie jakby luzniejsze przy nozkach, co utrudnia zakladanie grubszych wkladow. Reszta super

Domyślnie

A ja mam na odwrót – na noc na formowankę Flipa, a na dzień do wkładów Milovię. Flip jest bardzo szeroki w kroku i przez to dla mnie dość nieforemny, bardzo rzadko, ale jednak czasem puszcza wilgoć przy nóżkach. Zakładka z tyłu jest luźna i nie przeszkadza przy formowance, ale też nie podtrzymuje dobrze wkładu. Milovia to dla mnie otulacz nie do zdarcia, nie zawiodła mnie nigdy. PUL jest miękki i przyjemny, fajniejszy od tego we Flipie. Ale denerwują mnie grube polarowe zakładki, które przeszkadzają, jeśli zakłada się otulacz na formowankę, ciężko wymywa się spod nich kupkę i do tego brzydko się mechacą. Ale coś za coś – świetnie podtrzymują wkład i do dziennego stosowania są bardzo wygodne. Gdyby były coolmaksowe to byłoby dużo praktyczniej. Mnie jednak mało co przekonuje, bo po uszy jestem zakochana w cieniutkich i bezzakładkowych wełniakach

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

To nie bylo do Ciebie Przymierzylam je do siebie, pomierzylam dlatego pisze co widze. Poniewaz uzywalismy sporo roznych wkladow dostepnych na polskim rynku i niedostepnych, ktore przywiozlam z Kanady, stwierdzam, ze to jak pieluszka uklada sie w kroku zalerzy w duzej mierze od wkladu. Dlatego chcac miec w kroczku wasko a chlonno, przeszlam po 1 rz synka na tetre bambusowa. Na dzien jest wystarczajaca, choc u nas zawsze sik byl solidny Pzdr.
    Toopy & Binoo