Pokaż wyniki od 1 do 17 z 17

Wątek: Chusta/nosidlo a torebka

Mieszany widok

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HoliPoli Zobacz posta
    O tak, to jest super sposób. Mnie Dagape nauczyła tak zakładać torebkę 'jak Livada' i do dziś to stosuję
    Nie wiedziałam, ze metoda znana jest jako "jak livada"

Cytat Zamieszczone przez Isolt Zobacz posta
    Dalybyscie jakąś fote pogladowo, bo nie rozumiem
    Proszę:
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chusteryczka Awatar huskymama
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Ja dopiero się dorabiam pojemnej nerki......wcześniej na klucze i telefon nosiłam taki woreczek jak na magnezję do wspinaczki .... później jak musiałam brać też wodę dla młodej i jedzonko to na dłuższe wypady zakładałam na ukos pojemną torbę na długim pasku na ukos (ale pod dziecko, które było w nosidle na plecach)... torba wisiała sobie tak trochę z przodu i lekko obijała się o nogę ale nie przeszkadzało mi to wcale....torba ma odpinany pasek więc jak chciałam zdjąć to odpinałam torbę a pasek zostawiałam wiszący albo wyciągałam z pomiędzy nas .....ja ogólnie jestem "klamociara" dopiero ostatnio udaje mi się zabierać niezbędne minimum......wcześniej to torba zawsze pękała w szwach
    Teraz może w końcu zostanę posiadaczką pojemnej nery od mio unico (zwykłe mam ale jak dla mnie są teraz zdecydowanie za małe) więc latem sobie pośmigam z nią i moją dwójką

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja chadzam póki co na króciutkie spacerki wokół domu więc nie zabieram dużo rzeczy, ale stosuję małą torebeczkę na długim pasku przełożoną na ukos. Lekka jest więc nie przeszkadza dziecku. Podoba mi się jednak pomysł nerki.