Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: wątek narzekający ----- ceny książek

Mieszany widok

Chustomanka Awatar chudzinkaa
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żuk Zobacz posta
    a dl anie obrazki dla maluchów są nie do zniesienia wizualnie
    Dla mnie niektóre też... ostatnio dostaliśmy od Babci Biblię dla dzieci, no i to co się rzuca w oczy, to że Pan Bóg stworzył jednorożce, na arce Noego zmieściły się głównie hipopotamy, a Maryja miała... niezłe bufory... przecierałam oczy ze zdumienia.

W zasadzie wszystko kupujemy przez net, nawet nie wiem jakie są ceny w zwykłych księgarniach. Przez net ceny są w większości do zaakceptowania.
    Adaśko 12.2013 i Basieńka 03.2017

Chustomanka
    Miejscowość
    dublin

Domyślnie

Ja kupuje tylko w arosie lub innych tanich ksiegarniach. Jak jestem w Polsce z dziecmi nie mam jak za bardzo buszowac po stacjonarnych ksiegarniach. Wiec licze na Internet i internetowe opinie...choc tez pare razy sie nabralam i kupilam ksiazke z dobrymi recenzjami, choc dla mnie to kompletna porazka, np. 10 razy 10 Tulleta

I ostatnio kilka razy sie zastanowie, zanim kupie ksiazke, bo mimo, ze Aros ma takie fajne przeceny to i tak mysle ze 20-30zl za ksiazeczke to duzo. Ksiazke, ktora przeczytamy w jeden wieczor (i albo sie nie spodoba, albo bedziemy ja walkowac przez tydzien -dwa non stop a potem i tak pojdzie w odstawke). Niestety nie mamy polskiej biblio i jestesmy skazani na net i kupowanie.
    Ostatnio edytowane przez ola23 ; 24-12-2014 o 13:10
    Synek-pazdziernik 2011
    Coreczka-styczen 2014