a może kibi? wydatek większy ale raz na zawsze
a może kibi? wydatek większy ale raz na zawsze
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
W kibi moja 7 kg.4,5 miesięczniaczka się topi. Myślę, że to od minimum pół roku.
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
byle nie tula z wkładką.....tulę uwielbiam ale ta wkładka to nieporozumienie jakieś.
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
-Konfucjusz-
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Ja miałam duże dziecko, i pasowało od 4 miesiąca, ale on jest naprawdę duży![]()
Maj 2014i Marzec 2016
Czyli jednak skupię się na bondo. Dzisiaj jeszcze siostra w rozmowie stwierdziła, że może się skusi na chustę jak ją nauczę wiązać (myślę jednak, że tylko tak stwierdziła)
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
-Konfucjusz-
chustę też jej daj, moja młodsza do pewnego momentu w pompie miała chusty i nosidła w wersji do noszenia jako domowy usypiacz, za to hamakowanie kochała miłością wielką![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Ja bym kupila bondo zanim jej mąż jej kupi jakies wspaniałe wisiadlo i będzie jeszcze gorzej...a chustę bym pożyczyła swoją droga ale nie sama...
Ja tak zrobiłam z bliska mi osoba a rodzina była przeciwna no i pozyczylam chuste.po czasie okazało się że chusta byla zbyt trudna skomplikowana i takie tam a troskliwy mąż podsunal żonie baby bjorn żeby się tak bidna nie męczyła bo przecież to dużo prostsze niż chusta...także tylko radzę nauczona kiepskim doświadczeniem...