Kurza stopka
Kurza stopka
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
Z telefonu nie da się napisać posta :/
Kurza stopka Houndstooth
Przepiszę swój post z FB, nie każdy ma to medium, a chce podzielić się z Wami moją radością.
Lubicie ten motyw. Ja uwielbiam zarówno w ubraniach, wnętrzach, akcesoriach, jak i w chustach.
Wiele rzeczy mogę kupić w motyw tzw pepitki.
Właśnie odebrałam swoją piękność i muszę powiedzieć, że jak otwrzyłam pudełko to aż westchnełam... Oh, jest piękna, w mocnym amarantowym kolorze z ciemniejszym uzupełnieniem, boska ������ Cieszę się z niej chyba bardziej niż z maczków.
Jak widzicie wzór jest nieco większy niż w szarej wersji, ale prezentuje się równie dobrze. Szarą eminencję kocham bardzo. ❤️ Jak już pisałam to niepozorna chusta z dużym potencjałem, ciekawe jak będzie nosić się róż?
![]()
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
Ładne połączenie kolorów.nich Ci chusta miłą będzie![]()
Hadime, a gdzie Ty piszesz na fejsie? ja chętnie poczytam![]()
J 2010
M 2014
szalejesz Hadime
piękne obie!!!
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
jak rozu nie lubie, to w tym zestawieniu z szarym calkiem, calkiem wypadamoze jakies zdjecia w akcji??
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
ciemna wygląda absolutnie rewelacyjnie !
dobra, to straszne ale zaczęłam myśleć o kolejnej chuście, o czarno-szarej...pasuje mi bardzo
Kurcze co za akcja z tym telefonem... Zjada mi posty :/
Pisałam, że najczęściej wymieniam uwagi z dziewczynami na Chustoświrkach i Chusty Warszawa![]()
A ja mam prośbę - mogłabyś zrobić fotę swojego stosika? Bo spełniasz u siebie moje niespełnione marzenia chustowe. Niech sobie chociaż popatrzę ...
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
ooo, magnus, właśnie właśniepodpinam się pod tą prośbę
Hadime, Twój stos=marzeniepoka poka
![]()
J 2010
M 2014
Ok, mój stos
Wydaje mi się całkiem zwykławy, postaram się zrobić jakieś zdjęcia, jeśli jesteście ciekawe![]()
Hadime te chusty to cos pięknego! Ba to miłość od pierwszego wejrzenia, bo tez jak Leoni lubie ten wzór.![]()
Nie wiem czy tu mam stosik wkładać, czy są do tego inne wątki. Pytanie i prośba padły tu więc wklejam tu
Na zdjęciu nie ma jeszcze mojego kochanego Didymos Jim Turquoise. Zostawiłam ostatnio u siostry.
Na FB padały też pytania gdzie trzymamy nasze chusty. Do niedawna ja na krześle w salonie, a że strasznie porządnicka jestem to od niedawna w koszach w salonie. Zawsze przed wyjściem łatwo po nie sięgnąć. Często na górze układam dwie chusty w których aktualnie chodzimy. W tym wypadku Oscha Liberty Maya z wełną. Idealna na dzisiejszą pogodę i różowa stopka po domu![]()
Kluska, Leoni ja też mam sukienki w pepitkę i żakiet, nawet skarpetkibardzo lubię zabawy z tym wzorem i różne zestawienia
![]()