Stos baaardzo w moim guścieDziękuję za zdjęcie
![]()
Stos baaardzo w moim guścieDziękuję za zdjęcie
![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Nie wiem czy tu mam stosik wkładać, czy są do tego inne wątki. Pytanie i prośba padły tu więc wklejam tu
Na zdjęciu nie ma jeszcze mojego kochanego Didymos Jim Turquoise. Zostawiłam ostatnio u siostry.
Na FB padały też pytania gdzie trzymamy nasze chusty. Do niedawna ja na krześle w salonie, a że strasznie porządnicka jestem to od niedawna w koszach w salonie. Zawsze przed wyjściem łatwo po nie sięgnąć. Często na górze układam dwie chusty w których aktualnie chodzimy. W tym wypadku Oscha Liberty Maya z wełną. Idealna na dzisiejszą pogodę i różowa stopka po domu![]()
Nata, to Andaluz Oschki, tak wyszedł na zdjęciu. Gdybym zrobiła zdjęcie bardziej z góry to byś pewnie rozpoznała
On jest w takich przenikających się świątecznych kolorach: czerwień, bordo, zieleń jaśniejsza i ciemniejsza.
Mam takie zdjęcia, nie najlepsze bo były robione wieczorem, ale tak wygląda ta chusta.
![]()
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
Kluska chodzi Ci o ciemną pepitkę? Dla mnie to najcudowniejsza chusta jaką mam, moja najkupiłam ja na ebay, przyszła szybko i płaciłam ok. 30-40 zł za wysył no, ale to ebay był. Ale jest też właśnie na didymos
ja polecam to najpiękniejsza chusta
![]()