Witam,
Jestem w 7 m pierwszej ciąży (nic nie wiem!!) i planuję nosić maluszka od początku w chuście. Wydawało mi się to proste i łatwe, a przede wszystkim naturalne...
Popatrzyłam sobie na oferty, spodobały mi się Aimelle, Womar Zaffiro i takie podobne wynalazki (nie chciałabym na początek wydawać 400 pln nie wiedząc jaka chusta finalnie będzie dla nas ok...)
Zaczęłam czytać dalej i okazuje się, że te są delikatnie mówiąc kiepskie... Czytam dalej i od nadmiaru opinii, bodźców i rodzajów włosy mi się jeżą na głowie
Bardzo spodobała mi się chusta Miluli Baltic (http://nosimisie.pl/40-chusta-tkana-baltic.html), ale nie widzę żadnych opinii ani złych ani dobrych...
Podpowiedzcie proszę czy to dobry wybór?
Czy lepiej kupić używaną lepszej firmy (kiepsko z "moimi" kolorami, ale w sumie nie to jest najważniejsze..)
Myślałam też o elastycznej na początek, ale zdania są podzielone i w sumie sama już nie wiem...
Bardzo proszę o pomoc, a najlepiej o konkretne podpowiedzi, bo opinie typu - "dla każdego co innego jest dobre" nic mi nie dają
Z góry dzięki!!

Odpowiedz z cytatem
lepiej się uczyć od razu nosić w tkanej. Co do Twojego pytania. Zdecydowanie lepiej od razu kupić uźywaną chustę tkaną dobrej firmy. Tej której wspominasz nie znam zupełnie więc się nie wypowiem, ale jeśli zamieścisz ogłoszenie tu na forum na straganie, że szukasz nie drogiej chusty to myślę, że znajdziesz coś naprawdę fajnego cenowo.

17.02.2013, Antoś