Nam sprawdzają się tylko z przeszyciami.
Koleżanka używa bez i mimo, że są węższe, jakoś nigdy nie zauważyłam różnicy w poruszaniu się naszych dzieci...![]()
Nam sprawdzają się tylko z przeszyciami.
Koleżanka używa bez i mimo, że są węższe, jakoś nigdy nie zauważyłam różnicy w poruszaniu się naszych dzieci...![]()
Chuścioszek czerwiec 2013Chuścioszka - kwiecień 2015
i mały Ktoś - lipiec 2017
Bardzo dziękuję za ten wątek. Myślałam, że jak dzieć zacznie chodzić to te bez przeszyć się nie sprawdzą i będę musiała sprzedać a sporo ich mam i lubię.
Super, że się sprawdzają cały czas-mam nadzieję, że i u mnie będą![]()
mam wrażenie że temat był już 115 razy. ja wolałam bez przeszyć, lepiej się układały, chyba wygodniejsze dla dziecka. Żeb nie ciekły- wkład bambu nie mikrofibra, zakładanie to imo sprawa drugorzędna. No i max 2h na pupie.
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
Mamy z przeszyciami i bez nich. Początkowo miałam problem ze schowaniem polarku pod PUL, ale opanowałam to. Wolę te bez przeszyć jednak. Oprócz tego co napisałyście, u nas plusem jest to, ze kieszonki zmniejszone do rozm. S lepiej się układają wokół nóżek. Przeszycia zwykle się tam rolują/nawarstwiają i wilgoć ucieka- szczególnie przy grubszym/twardszym PULu. Nasz młody jest szczupły i długi, więc częściej używam kieszonek bez przeszyć.
wolałam z przeszyciami
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Wolę bez z przeszyć, bo zgrabniej leżą na pupie i mniej się odciskają gumki. Poza tym łatwiej samemu naprawić taką pieluszkę, niż jak gumka jest w tunelu. Z przeszyciami to już chyba nigdy nie kupię.![]()
Artur 2013, Aurelia 2015, Laura 2020, Olimpia 2022.
Przy 1 dziecku używałam tylko i wyłącznie kieszonek bez przeszyć i nie było przecieków. Głównie używałam Babyetty![]()
babyetta, kokosi, ecodidi
co jeszcze jest bez przeszyc? nappime?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018