Pokaż wyniki od 1 do 20 z 36

Wątek: Wolicie kieszonki z przeszyciami czy bez- dlaczego?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Kasiader, sama sobie juz cześciowo ci odpowiedziałas : te bez przeszyć są węższe w kroku, ergo - mają węższy wkład, dziecku łatwiej uczyć sie poruszać.
    Da sie tak zakładać, zeby polarek nie wystawał. To nawet dosc łatwe. Na YouTube jest filmik autorstwa Babyetty, w którym pokazuje ona, jak to robic. Wystarczy przejechać palcem po gumkach po zapięciu pieluszki, polarek sam schowa sie do środka.

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

ja też wolę bez przeszyć,przecieków nigd nie miałam,prawie wszystkie kieszonki z przeszyciami powymieniałam na bez przeszyć,i tak większość kieszonek naszego stosika bez przeszyć to babyetty i teraz kokosi bez przeszyc zamówiłam,a z przeszyciami to milovie i kokosi,moja mała nie ma jakiś pulchnych nóżek a gumki się jej odciskają,z przeszyciami to milovie chyba nam sie tylko nie odciskają,bez przeszyć tez uważam za zgrabniejsze,a ze moja mała lada chwila będzie raczkować to też mi się wydaja lepsze te bez przeszyć,z chowaniem polarku nie mam problemu,ten filmik babyetty jest bardzo fajny

Chustomanka Awatar urkye
    Miejscowość
    Okolice Pyrlandii

Domyślnie

Zdecydowanie wolę te bez przeszyć, są po prostu zgrabniejsze i imho nie ograniczają tak ruchów, jak te z przeszyciami. Schowanie polarka nie jest trudne, wystarczy przejechać palcem po gumce i zrobione Tak jak pisze kustafa, na yt jest filmik babyetty, imho warto obejrzeć.
    Piotras 10.2013 & Ola 01.2017
    mój blog szyciowy: szycie.blox.pl