Mam takie i takie, bo nie zwracałam na to uwagi kupując. Zastanawiam się które dla jakich dzieci są lepsze, zależy to od wieku, budowy dziecka? Zauważyłam że kieszonki bez przeszyć często mi moczą ubranko przy nóżkach - jak już doczytałam w różnych miejscach forum powinnam zwracać uwagę na polarek, żeby nie wystawał. Ale wydaje mi sie to niewykonalne przy mobilnym 6miesięczniaku. Więc kieszonki bez przeszyc są nie dla nas, czy trzeba inaczej z nimi postępować?
Podzielcie się doświadczeniem

Wolicie kieszonki z przeszyciami czy bez- dlaczego?
 Wolicie kieszonki z przeszyciami czy bez- dlaczego?

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem

Zamieszczone przez Barbareks
 Zamieszczone przez Barbareks

A ta od strony wewnętrznej i w rybki bez pzreszyć...
A ta od strony wewnętrznej i w rybki bez pzreszyć...

& Binoo
 & Binoo 
 ). Wydaje mi się jednak, że jeśli kieszonki bez przeszyć są węższe w kroku od tych z przeszyciami, to automatycznie wkłady też muszą być węższe, czyli mniej chłonne. Zwykle bardziej niezawodne są kieszonki z przeszyciami, bo mają szersze wkłady, czyli większą powierzchnię chłonną. Takie moje obserwacje. Ja pozbyłam się kieszonek bez przeszyć
). Wydaje mi się jednak, że jeśli kieszonki bez przeszyć są węższe w kroku od tych z przeszyciami, to automatycznie wkłady też muszą być węższe, czyli mniej chłonne. Zwykle bardziej niezawodne są kieszonki z przeszyciami, bo mają szersze wkłady, czyli większą powierzchnię chłonną. Takie moje obserwacje. Ja pozbyłam się kieszonek bez przeszyć 
						 Chuścioszka - kwiecień 2015
 Chuścioszka - kwiecień 2015