O dziękuję za skład

Bo jestem na etapie dokupowania kilku formowanek i zależy mi na nat. materiałach od pupy
Już piszę co miałam na myśli. Na drugich napkach od dołu pieluszka bardzo odstaje przy brzuszku (co by nie miała w środku), a właściwie odkrywa cały wzgórek łonowy. Przeszliśmy zatem na przedostatni rządek (ostatni to już wszystkie napki rozpięte) i przy tym rozmiarze muszę uszka mieć spięte na max do środka. A to oznacza znowu, że drugie napki osadzone na uszkach b.blisko siebie, nie trzymają końcówek góry pieluszki. Czyli druga napka z uszek zapina mi się na 3 w rządku napkę, licząc od środka. Te dwie pozostające w rządku na końcach góry pieluszki tak nam niefajnie wyłażą :/ Jak zapiełabym na ostatnią to się materiał roluje i słabo wygląda. Do tego nie wiem czy w tym J. na brzuszku wygodnie z tak "zebranym" materiałem.
Nie wiem czy umiem to opisać właściwie. Może zrobię Ci fotkę w weekend, na Jasinkowej pupie i prześlę w pw?
Po za tym nie mam pieluszce nic do zarzucenia. Po domu puszczam Jasia często bez otulacza w formowankach i tylko w naszej jedynej kolorowej (zielono-żółte paseczki puppi) ta góra pieluszki, a raczej jej końce tak wyłażą.