Wiesz unikaty stają się unikatami po jakimś czasie. Na początku są to książki ogólnie dostępne. Teraz wyszło znowu tak dużo nowości, które za 2-3lata będą unikatami.
U mnie książki wszystkie były czytane. Chyba nie mam książki której byśmy nie czytali dzieciom czy dla siebie. Nasza dorosła biblioteczka to co innego. Ona przeprowadzała się z nami 3 razy i zawsze była coraz większa. Była już przed dziećmi. Nadal rośnie. Z miesiąca na miesiąc coś przybywa.
Hahaha zakupoholizm książkowy oczywiście, że stwierdzony u mnie przez męża a nie przeze mnie. Chyba u każdej z nas (te które kupują książki) tak jest..
U mnie od lat zasada taka, że nie kupuję nowej książki jeśli te co kupione ostatnio nie są jeszcze przeczytane. Od dawien dawna pisałam o tym na forum w wątkach książkowych. I co z tego jak teraz obrastam w książki.
Zrobisz jak uważasz i to co dla Ciebie będzie najlepsze.
Może do zbiorowych zamówień musisz mieć więcej postów? Uaktywnij się bardziej na forum. Może nawet w książkowym wątku to szybko będziesz miała dostęp.
W książkowym wątku jak dla mnie brakuje aktuwności a sama ze sobą i dla siebie nie chcę pisać![]()