Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1129

Wątek: watek poszukiwawczo zyczeniowy

Widok wątkowy

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    Rozumiem cię doskonale bo sama kiedyś wpadłam w zakupoholizm książek dziecięcych. Na szczęście dzięki forum nie wydawałam na książkę więcej niż 50-100% więcej niż jest jej cena okładkowa. To dzięki dziewczynom stąd ograniczałam swoje zakupy unikatów i nie przekraczałam pewnej kwoty. I cieszę się teraz z tego, że mnie pociągnęły niejednokrotnie za "warkoczyk" bo bym popłynęła. Teraz to co mam w zbiorze dziecięcej literatury to sporo unikatów, które kiedyś unikatami nie były. A te unikaty które były kiedyś (jak miałam małe dziecko i zaczynałam tworzenie u mnie w domu biblioteczki dziecięcej) teraz są za małe pieniądze. Nie warto bo za rok już będą inne unikaty i ceny obecnych spadną.
    Wejdź w wątek zamówienia zbiorowego, zobacz na tabelkę z zamówieniem. Jest co czytać dziecku i to za 60-50% ceny okładkowej. I to jest dobre. Nie korzystam z zamówień zbiorowych bo co miesiąc coś kupuję i rocznie zbiera się tego dużo ale może warto jednak skupić się na tym zamówieniu. Następnym razem na pewno pomyślę. Dodatkowo wiem, że osoby "pracujące" przy tym robią to z czystości serca, tworzą społeczność, za darmo, a do tego zdjęcia wklejone w wątku tych wszystkich książek,. No cudo i mimo tego, że nie zamawiam zbiorowo to mam ochotę podziękować dziewczynom za pracę i włożone serce.
    Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi.
    rozumiem, ale ja chyba nie mam zbyt dużo unikatów. nie jest też to moim priorytetem w poszukiwaniach. bo u mnie książki służą przede wszystkim do czytania a nie do ozdabiania regału i choć wszelkich książek mam multum, to chyba do zakupocholizmu książkowego mi daleko (chociaż mój mąż ma pewnie trochę inne zdanie na ten temat , ale niewątpliwie jest to jedyna rzecz którą lubię i wybierać i kupować i mam z tego radość. i szukam nie tylko dziecięcych, ale takich "dorosłych" też np. od wielu lat poszukuje np. rogera crowleya i jeszcze nie kupiłam bo nie ma ich w takich cenach które jestem w stanie zapłacić.

ps. nie mam dostępu do wątku zamówienia zbiorowego
    Ostatnio edytowane przez inka.1 ; 14-11-2019 o 21:01