Zamieszczone przez
spadłamznieba
Inka czy ty czasami nie jesteś na jakiejś grupie książkowej? W tym tygodniu 6 osób mnie się o to pytało.
Nie daj się wkręcić bo jeśli to jest ta grupa o której myślę to przepadłaś. Przecież to tam te ceny są windowane tak, że później po kilkaset złotych są książki na sprzedaż. Dziewczyny już tryskają do siebie jadem a zazdrość sięga zenitu.
Kupuj to co jest dostępne bo za moment znowu wykupią i sztucznie będą windować ceny. Przecież część tych dziewczyn jeżdzi pociągiem do innych miejscowości aby kupić książki i później sztucznie podnoszą ceny.
Przecież to na tej grupie poszła informacja, że Gruffalo i Ekspres polarny cały nakład już wyczerpany. Chciałam niedawno kupić i dobrze, że annnia z zamówienia zbiorowego mi odpisała, że będzie dodruk. Bo koleżanka która jest na tej grupie miała info od rzekomo zaufanej osoby z wydawnictwa, że dodruku nie będzie.
Tojest coś chorego. Tutaj na forum Gąska Zuzia poszła za normalną cenę a tam się podobno biły o Gąskę. Nie mam fejsa ale mam koleżankę która ma i opowiada mi co tam się dzieje. Z daleka od takiego czegoś.