Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1129

Wątek: watek poszukiwawczo zyczeniowy

Mieszany widok

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta
    Uu, to masz zachciankę jaką i ja miałam. Kupiłam z drugiej ręki i to już dłuższy czas temu. Ciężko było o tę z reniferem .

Tylko wrażenia estetyczne, okładka bardziej reniferowa mi się podoba . Tylko. Błąd sprawdzałyśmy, mają obie.
    Ale to zachcianka czy coś faktycznie takie wow w niej jest?
    No podzielcie się dlaczego.
    Kiedy kupowałam były obie i szczerze to nawet się nie zastanawiałam którą kupić. Wzięłam pierwszą którą przeglądałam.

Chustopaleozoik Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Ja sluchalam audiobooka tej ksiazki i mi nie podeszla, zawszenie zastanawiaja zachwyty nad ta książką; )
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    Ale to zachcianka czy coś faktycznie takie wow w niej jest?
    No podzielcie się dlaczego.
    Kiedy kupowałam były obie i szczerze to nawet się nie zastanawiałam którą kupić. Wzięłam pierwszą którą przeglądałam.
    Ten troll taki brzydki .

Cytat Zamieszczone przez qqrq5 Zobacz posta
    Ja sluchalam audiobooka tej ksiazki i mi nie podeszla, zawszenie zastanawiaja zachwyty nad ta książką; )
    Ja kupiłam, bo ilustruje Ekier, a uwielbiam jej ilustracje. Przeczytałam niestety tylko dwie może baśnie. Mnie pasuje klimat.

Chustoholiczka

Domyślnie

qqrq5 baśnie zazwyczaj kupuję dla siebie. Lubię baśnie aczkolwiek nie wszystkie mi podchodzą i to z różnych powodów. M. In. Spojrzenie na życie, poglądy, progi tolerancji, wyobraźnia, historia etc
    Z Baśniami i bajkami dla dzieci to jednak czekam bo większość jest straszna i agresywna. Zazwyczaj czytam Śpiewającą Lipkę oraz Bajarkę (chociaż i tutaj mój syn niektóre mmocno przeżywał).

martamwmw no właśnie mmnie się wydaje że ten troll trol bardziej odzwierciedla treść. Ale faktycznie wersja którą masz na ppierwszy rzut oka jest łagodniejsza