poszukuję Muminków 'Otwórz okienko' i bawidoc'ów 'Ciało' i 'Pory roku'. pomożecie?![]()
poszukuję Muminków 'Otwórz okienko' i bawidoc'ów 'Ciało' i 'Pory roku'. pomożecie?![]()
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
cialo mam ustawione w allegrowym powiadomieniu od ponad roku (kolezanka szuka) - pojawilo sie raz, bardzo zniszczone. poza tym witek sprzedaje komplet, za 249 zlotych chyba - co jakis czas dostaje powiadomienie (w sensie ten sam komplet, ciekawe kiedy sie ktos skusi...). Muminki mozna po angielsku jak Ci bardzo zalezy. swoja droga ciekawe, czy Egmont wyda tez ten tom (wczesniej go Wilga wydala), mozna by do nich pewnie napisac i zapytac...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Pory roku pojawiają się na all, trzeba szukać co jakiś czas. Mi się udało ustrzelić w dobrej cenie. Ciało niedostępne niestetynikt nie chce sprzedać.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
Jakby ktoś szukał Gruffalo Amberka, to jest używany komplet:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5219764511
J.2014 i E.2016
Czy w watku tematycznym dowiem sie o jakiejs ksiazce w ktorej sa konie, albo ktorej bohaterem jest kon? Takiej plus minus dla dwulatka...
szukam Norki Zagłady Samojlika - pierwsza wyszla, trzecia na dniach, drugiej znowu nie ma, szlag... ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... ()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Czy mozecie mi powiedziec co sie stalo z mapami Mizielinskich? Chcialam kupic chrzesniaczce, jeszcze niedawno na arosie i bonito byly. Naklad sie skonczyl? Wiecie cos?
Napisane z telefonu
Dziewczyny gdzie znajde Biegnij dynio biegnij ?
Tam gdzie szukam nigdzie nie ma![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
J.2014 i E.2016
Dziekuje![]()
[*] i
jak ktos szuka Strupka to znalazłam tutaj
http://www.bookoff.pl/product-pol-11739-Strupek.html
[*] i
hej. Mam "8 + 2 i ciężarówka" poprzednie wydanie, syn dostał mając 6 lat i był zachwycony, polecamy.
Jeżeli chcecie mogę przejrzeć i spróbować wydedukować dlaczego (prócz długości i ilości przygód oraz postaci) ma taką kategorię wiekową.
Cieszę się, że jest druga część, dziękuję za cynk![]()
Strupek http://bonito.pl/szukaj/strupek/1,0,0/0
oraz w księgarni bullerbyn widziałam jak byłam w sobotę na 100% stał na półce
No dobra, jako ze Lolka wczoraj wieczorem samodzielnie przeczytala "Hilde i ptasia parade", a i kaisa mi przypomniala w innym watku, ze "Hildy i trolla" nie mamy, to bede wdzieczna, gdyby ktos wypatrzyl gdzies![]()
Julkę i Julka2,3,4,5 bardzo szukam
![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.