Pokaż wyniki od 1 do 20 z 202

Wątek: przechowywanie/ustawianie/katalogowanie książek

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Araminta
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Ja takie półki widziałam kiedyś na Allegro, ale szczegółów nie pamiętam, bo nie byłam zainteresowana kupnem.

Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

Mam lidlowe,juz od kilku dobrych lat,włącznie z rozkręcaniem do przeprowadzki,jest super,nic się nie dzieje. System mocowania jest taki,że oprócz tego patyczka który widać z przodu przed pudełkami jest jeszcze jeden taki pod spodem. Będę w domu we wtorek lub środę,mogę zdjąć pudelka i zrobić zdjęcie.
    Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
    Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014
    Witek - Wielka Niespodzianka 06.08.2018

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zochmama Zobacz posta
    Mam lidlowe,juz od kilku dobrych lat,włącznie z rozkręcaniem do przeprowadzki,jest super,nic się nie dzieje. System mocowania jest taki,że oprócz tego patyczka który widać z przodu przed pudełkami jest jeszcze jeden taki pod spodem. Będę w domu we wtorek lub środę,mogę zdjąć pudelka i zrobić zdjęcie.
    Oo, będę wdzięczna, bo mnie właśnie interesuje na czym te pudełka wiszą i czy na książki się sprawdzi.

Wracając do serii skubb, mam kilka z różnych lat i nie mają usztywnionego dna w ogóle. Mam teraz od niedawna ten pakiet 123 i tu jest sztywne dno, ale nie wiem czy to plastik, czy tektura.

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

ikeowe sa wsuwane jak szuflady - wiec trzeba bedzie wysuwac, zeby zobaczyc co jest w srodku. i z doswiadczenia pracowego - za ciezkie nie moga byc, niestety. wiec trzeba by wybierac te nizsze, jak bede u kolezanki to sprawdze czy sie kartonowki mieszcza - ale wydaje mi sie, ze beda za niskie.

o te mi chodzi
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoguru

Domyślnie

O tych wiem, ale te plastiki jednak mają pochyloną ściankę, że dno jest węższe, a w materiałowych podoba mi się że są ściany na prosto i nie ma zbędnych luzów, a i się czasem naciągną na zbyt szeroką książkę . I w tych linkowanych półkach z netto, czy tam też lidl biedra, fajne jest właśnie to pochylenie, bo widać.

edit. A ostatecznie się przeproszę z programem do projektowania i machniemy taką półkę od zera z płyt, żeby dno pod pudełkami było całe i wytrzymałe. Popatrzę też przy okazji, jak gotowiec wygląda.
    Ostatnio edytowane przez martamwmw ; 22-07-2016 o 14:13

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta
    Oo, będę wdzięczna, bo mnie właśnie interesuje na czym te pudełka wiszą i czy na książki się sprawdzi.

Wracając do serii skubb, mam kilka z różnych lat i nie mają usztywnionego dna w ogóle. Mam teraz od niedawna ten pakiet 123 i tu jest sztywne dno, ale nie wiem czy to plastik, czy tektura.
    Zdjęcia zrobione ale coś mi się z fotosikiem stało,nie mogę się zalogować,mogę Ci wysłać na maila jeśli mi podasz na priv
    Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
    Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014
    Witek - Wielka Niespodzianka 06.08.2018

Chustoguru

Domyślnie

Wklejam zdjęcia zochmamy

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

spadłamznieba, świetnie wygląda ten domek z książeczkami

martamw, ja bym nie szła w trzymanie książeczek na tego rodzaju regale. Te tekstylne pudełka przy ciężarze szybciutko zmiękną, odkształcą się i będą byle jak leżały na tych półkach z drążków.. Jak już, to kupiłabym inne sztywniejsze kosze, ale generalnie to regał na leciutkie zabawki..
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Uprawnienia umieszczania postów