Pokaż wyniki od 1 do 20 z 202

Wątek: przechowywanie/ustawianie/katalogowanie książek

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Soul - tory drewniane sa ciezkie jak szlag, na gore bym ich raczej nie wrzucala, to juz gry lepsze.

mnie Kallax o tyle nie przekonuje, ze imo jest za gleboki - albo sie duzo traci albo trzeba podwojnie ustawiac. podobnie zreszta jak w naszych regalach ikeowych. dla mnie nie problem, ale dzieciecych sie staram nie, bo potem chlopaki sie nie umieja dogadac z caloscia.
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustodinozaur Awatar qqrq5
    Miejscowość
    zachodniopomorskie

Domyślnie

U mnie tory sa w pudle od Trofasta i niestety nie wkladam juz w polke, bo sie urwa prowadnice. Bardzo ciezkie sa
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natala Zobacz posta
    Soul - tory drewniane sa ciezkie jak szlag, na gore bym ich raczej nie wrzucala, to juz gry lepsze.

mnie Kallax o tyle nie przekonuje, ze imo jest za gleboki - albo sie duzo traci albo trzeba podwojnie ustawiac
    Ja tory obecnie mam u góry, ale są w poręcznych koszach z liścia bananowca, i nie są aż tak ciężkie. A Kallax, jak pisałam, ponad połowa naszych ksiażek dziecięcych to spore formaty. Kallax jest dla nich akurat, w życiu bym tam podwójnie nie poukładała.
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustopróchno Awatar PchlePsotki

Domyślnie

Natala jest poprostu bosko książkowo.
    Ja jestem maniaczką ale żeby męża ksiąki nie kłuły w oczy(on jest antymolem ksiązkowym ) to część chowam na strychu i zmnieniam.
    W tej chwili ksiązki mam rozwalone na nowe mieszkanie, komurka w nowym mieszkaniu-wielki karton, stare czyli u moich rodziców i strych u moich rodziców. Sam robił regały na książki, takie akurat na jeden rządek książek 30 cm i na tym mam się zmieścić,więc żagluję ,żeby się zmieścić na 2 regałach i chowam przed nim, duzo wyporzyczam.
    Blog,
    Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006

Uprawnienia umieszczania postów