Pokaż wyniki od 1 do 20 z 202

Wątek: przechowywanie/ustawianie/katalogowanie książek

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Volpe
    Miejscowość
    Beskid Śląski

Domyślnie

Dzięki dziewczyny dechę też mam. Nad łóżkiem w sypialni, ale pokazac mogę jak mi się szpital w domu skończy bo mam tu mały sajgon

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

mi się marzy coś takiego (chyba ktoś kiedyś już linkował)

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustoholiczka Awatar eesti
    Miejscowość
    Estonia/wcześniej Szczecin

Domyślnie

A my coś takiego planujemy zrobić

Igor 27.09.2009
    Eryk 17.03.2012
    Adam 24.04.2015
    Nika 02.02.2018
    Kuba 31.12.2019
    Kaja 21.09.2021

Chustomanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

EOT: Soul jak masz zaczepione to siedzisko do sufitu? Hak, wiadomo, i do niego lina, żeby pufa była spuszcza na odpowiednią wysokość?
    H. 2013, M. 2015, P. 2016, J. 2019

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Fajnie, że tu wpadłam, bo my właśnie przerabiamy ksiażkowe miejsce... Książki "naukowe", tj. przyrodnicze, techniczne, etc. w bawialnio-uczelni, a bajki do czytania przez rodziców do sypialni

To wygląda super, ale w praktyce chyba trzeba by mieć drabinę i wszystkie ksiażki tej samej wysokości )
    Cytat Zamieszczone przez kustafa Zobacz posta
    mi się marzy coś takiego (chyba ktoś kiedyś już linkował)

Ostatnio edytowane przez Paprotka ; 22-02-2016 o 19:32
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Że to nie jest dużo??
    Cytat Zamieszczone przez Gundi Zobacz posta
    Już jakiś czas temu zdjęcia zrobiłam do tego wątku i postanowiłam je w końcu dodać
    Dużo tego u nas nie ma, więc łatwo się szuka i nie potrzebujemy specjalnego systemu. Staram się układać seriami lub autorami, chyba, że się wielkością gryzą za bardzo. I raczej obrazkowe na jednej półce a z większą ilością tekstu na innej.

(na tym aucie już książki nie stoją, bo je młodszy ciągle zabierał. Auto zabierał, nie książki)

Zdjęcie robione w grudniu, więc świąteczne i zimowe książki (jeszcze jedna półeczka by się przydała)
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

u nas jest ksiazkowy dramat powoli. ksiazki sa wszedzie. do tego wczoraj maz zmienil dwa male akwaria na jedno duze. i musial zmienic tez szafke podakwaryjna - z ikeowej na taka co to z akwarium byla kupiona - bo ta ikeowa byla za krotka. sek w tym, ze ja tam mialam ksiazki (moje) - trzy rzedy ksiazkowych slupkow od gory do dolu. szafka akwaryjna okazala sie byc niestety duzo mniej pojemna - wiec kilkadziesiat mniej czytanych, takich co to nie mam jeszcze calej serii albo cos zostalo przygotowanych do wyniesienia na strych chwilowo. przestaje ogarniac, szczerze mowiac.

mam upatrzone miejsce na regal w pokoju F, tyle tylko, ze wlasnie weszla tam szafka ikeowa - ku szczerej radosci chlopakow - bo maja gdzie Lego trzymac. wynegocjowalam, ze dolna czesc (to taki slupek 4x4) bedzie na ksiazki - juz jest full z tych, ktore lezaly u F (bo kiedys byly na stoliku chlopakow, ale stolik potrzebny, wiec trzeba bylo zdjac). regal jeszcze wejdzie, jednyny bol, ze teraz miedzy lozkiem a szafka jest jakies 40 cm przerwy (one sa naprzeciw siebie, nie obok ) wiec jak jeszcze wstawimy regal, to sie zrobi schowek a nie pokoj. byle do lipca
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów