Dzięki dziewczynydechę też mam. Nad łóżkiem w sypialni, ale pokazac mogę jak mi się szpital w domu skończy bo mam tu mały sajgon
![]()
mi się marzy coś takiego (chyba ktoś kiedyś już linkował)
![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
A my coś takiego planujemy zrobić
![]()
Igor 27.09.2009
Eryk 17.03.2012
Adam 24.04.2015
Nika 02.02.2018
Kuba 31.12.2019
Kaja 21.09.2021
EOT: Soul jak masz zaczepione to siedzisko do sufitu? Hak, wiadomo, i do niego lina, żeby pufa była spuszcza na odpowiednią wysokość?
H. 2013, M. 2015, P. 2016, J. 2019
Fajnie, że tu wpadłam, bo my właśnie przerabiamy ksiażkowe miejsce... Książki "naukowe", tj. przyrodnicze, techniczne, etc. w bawialnio-uczelni, a bajki do czytania przez rodziców do sypialni
To wygląda super, ale w praktyce chyba trzeba by mieć drabinę i wszystkie ksiażki tej samej wysokości)
u nas jest ksiazkowy dramat powoli. ksiazki sa wszedzie. do tego wczoraj maz zmienil dwa male akwaria na jedno duze. i musial zmienic tez szafke podakwaryjna - z ikeowej na taka co to z akwarium byla kupiona - bo ta ikeowa byla za krotka. sek w tym, ze ja tam mialam ksiazki (moje) - trzy rzedy ksiazkowych slupkow od gory do dolu. szafka akwaryjna okazala sie byc niestety duzo mniej pojemna - wiec kilkadziesiat mniej czytanych, takich co to nie mam jeszcze calej serii albo cos zostalo przygotowanych do wyniesienia na strych chwilowo. przestaje ogarniac, szczerze mowiac.
mam upatrzone miejsce na regal w pokoju F, tyle tylko, ze wlasnie weszla tam szafka ikeowa - ku szczerej radosci chlopakow - bo maja gdzie Lego trzymac. wynegocjowalam, ze dolna czesc (to taki slupek 4x4) bedzie na ksiazki - juz jest full z tych, ktore lezaly u F (bo kiedys byly na stoliku chlopakow, ale stolik potrzebny, wiec trzeba bylo zdjac). regal jeszcze wejdzie, jednyny bol, ze teraz miedzy lozkiem a szafka jest jakies 40 cm przerwy (one sa naprzeciw siebie, nie obok) wiec jak jeszcze wstawimy regal, to sie zrobi schowek a nie pokoj. byle do lipca
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster