Pokaż wyniki od 1 do 20 z 202

Wątek: przechowywanie/ustawianie/katalogowanie książek

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda_32_0 Zobacz posta
    Rozumiem jedno i drugie, jestem dziś w połowie sprzatania ICH biblioteczki. Liczba książek moich dzieci jest na oko 200+ aaaaaaaaaaa. czy jak coś wyrzucę / oddam, to się zorientują?
    Moja trzylatka potrafi szukac ksiazki ktora ogladala dwa lata temu... u mnie sprzedaz nie wchodzi w rachube
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

zajmuje miejsce na ścianie ale w miejscu gdzie na zwykły regał nie ma miejsca 8 cm szerokości nie zajmuje przestrzeni pokojowej w żadem sposób

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda_32_0 Zobacz posta
    Rozumiem jedno i drugie, jestem dziś w połowie sprzatania ICH biblioteczki. Liczba książek moich dzieci jest na oko 200+ aaaaaaaaaaa. czy jak coś wyrzucę / oddam, to się zorientują?
    Cytat Zamieszczone przez letka Zobacz posta
    Moja trzylatka potrafi szukac ksiazki ktora ogladala dwa lata temu... u mnie sprzedaz nie wchodzi w rachube
    to tak jak moi. choc ja najbardziej dzieciece (takie jeden obrazek na kartce plus podpis) wynioslam do biblioteki kiedys. ale juz bardziej lubiane - zostaja. zreszta - z moim fiolem ksiazek sie pozbywac nie da sama kupuje czasem cos, co wiem, ze juz za pozno - ale ladne. a, ze kupuje duzo to raczej przemyslanie - koszmarki na ogol sa z darow i te szybko wylatuja dalej. wole nie liczyc ile ksiazke ma biblioteczka moich dzieci (plus zapasy w szafie), tak na wszelki wypadek...

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    zajmuje miejsce na ścianie ale w miejscu gdzie na zwykły regał nie ma miejsca 8 cm szerokości nie zajmuje przestrzeni pokojowej w żadem sposób
    ale sciane zajmuje wiesz ile polek mozna powiesic na takiej scianie?
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów