Pokaż wyniki od 1 do 20 z 202

Wątek: przechowywanie/ustawianie/katalogowanie książek

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Chani
    Miejscowość
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

To fakt, ale trochę przemawia do mnie to, że dziecko widzi co na półce stoi i może samo sobie wyciągnąć. Mówię tu o małym dziecku, dwulatku. Mój nie potrafi jeszcze wyciągnąć książki z szeregu ustawionych grzbietami. To będzie rozwiązanie tymczasowe
    Miszka 30.03.2012r. i Miko 19.02.2015r.

Chustoguru
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez natala Zobacz posta
    u nas taka polka-drabinka by nie przeszla, za malo sie miesci jak na ilosc miejsca na scianie jaka zabiera...
    Cytat Zamieszczone przez Chani Zobacz posta
    To fakt, ale trochę przemawia do mnie to, że dziecko widzi co na półce stoi i może samo sobie wyciągnąć. Mówię tu o małym dziecku, dwulatku. Mój nie potrafi jeszcze wyciągnąć książki z szeregu ustawionych grzbietami. To będzie rozwiązanie tymczasowe
    Rozumiem jedno i drugie, jestem dziś w połowie sprzatania ICH biblioteczki. Liczba książek moich dzieci jest na oko 200+ aaaaaaaaaaa. czy jak coś wyrzucę / oddam, to się zorientują?
    Franio - XII 2004, Julcia - XI 2007, Szymuś - X 2010, Jaś - XI 2013

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda_32_0 Zobacz posta
    Rozumiem jedno i drugie, jestem dziś w połowie sprzatania ICH biblioteczki. Liczba książek moich dzieci jest na oko 200+ aaaaaaaaaaa. czy jak coś wyrzucę / oddam, to się zorientują?
    Moja trzylatka potrafi szukac ksiazki ktora ogladala dwa lata temu... u mnie sprzedaz nie wchodzi w rachube
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

zajmuje miejsce na ścianie ale w miejscu gdzie na zwykły regał nie ma miejsca 8 cm szerokości nie zajmuje przestrzeni pokojowej w żadem sposób

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda_32_0 Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez letka Zobacz posta
    Moja trzylatka potrafi szukac ksiazki ktora ogladala dwa lata temu... u mnie sprzedaz nie wchodzi w rachube
    to tak jak moi. choc ja najbardziej dzieciece (takie jeden obrazek na kartce plus podpis) wynioslam do biblioteki kiedys. ale juz bardziej lubiane - zostaja. zreszta - z moim fiolem ksiazek sie pozbywac nie da sama kupuje czasem cos, co wiem, ze juz za pozno - ale ladne. a, ze kupuje duzo to raczej przemyslanie - koszmarki na ogol sa z darow i te szybko wylatuja dalej. wole nie liczyc ile ksiazke ma biblioteczka moich dzieci (plus zapasy w szafie), tak na wszelki wypadek...

Cytat Zamieszczone przez wruuuu Zobacz posta
    zajmuje miejsce na ścianie ale w miejscu gdzie na zwykły regał nie ma miejsca 8 cm szerokości nie zajmuje przestrzeni pokojowej w żadem sposób
    ale sciane zajmuje wiesz ile polek mozna powiesic na takiej scianie?
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów