martamwmw dziękuję za informacje. Nie wiedziałam że to jest część serii. Dzięki tobie znowu zamówiłam książkę z tej serii dla mojej córki. Księżniczka i do tego różowa książka
wruuu wkleję wieczorem jak będę w domu
Dzięki dziewczyny za opinie! Przejrzałam ją i... dziwna jest. Nie podobał mi się ten pan rzeźnik z nożem krzyczący na dziewczynkę i w ogóle. Za to ilustracje cudowne!! Ale treść ciągnie całość w dół. Bardzo milutkie są te"jedna bajeczka i do łóżka"ale 3 latek już ciut za duży na to, szkoda, że wcześniej ich nie było. Są krótkie, proste, ale kolory i ilustracje mają niesamowicie zgrane, bardzo mocno działają na zmysły, nawet na mnie dorosłą, ciemno, jasno, strach, wyjaśnienie - wszystko wręcz namacalne.
Także te 3 odesłałam (pierwszy raz! Nie wiedziałam, że można)
No i na pocieszenie, zrobiłam nowe zamówienie![]()
Dotargałam dziś pod wózkiem do domu kolejny karton szczęścia
![]()
Pierwsze wrażenia, jestem zachwycona Elementarzem Malucha, świetny gruby miks wielu ciekawych ćwiczeń. "Historie zamiecione pod dywan" - och pięknie wydana ksiażka!
No i "Na tropie angielskich słówek" - rewelacyjny miks ilustratorów! Każda strona w innym klimacie, jak podładuję telefon, mogę wam zrobić więcej zdjęć. To książka i troszkę do nauki i do wyszukiwania, takie przyjemne z pożytecznym![]()