spadlamznieba bardzo dziękuję
Jaka radość... Dawno nie kupowałam z taką przyjemnością.. i dla mojego 10 latka, stał się zagorzałym fanem wydawnictwa Kultura Gniewu, ma to po mnie
Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018
Zamieszczone przez Soul Jaka radość... Dawno nie kupowałam z taką przyjemnością.. i dla mojego 10 latka, stał się zagorzałym fanem wydawnictwa Kultura Gniewu, ma to po mnie Tuli pucho kłaczek wygląda fajnie . Kulturę gniewu też lubię.
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
Zamieszczone przez martamwmw Tuli pucho kłaczek wygląda fajnie . Mieliśmy z biblioteki dwa razy i nie podeszła nikomu. A chciałam kupić.
Zamieszczone przez spadłamznieba Widze ze dorwałaś Poczytaj mi jeszcze raz . Trzymaj mnie mocno to nowy picturebook z Zielonej sowy? Jak sie podoba?
Nie polecam...moim się nie podobała Zamieszczone przez martamwmw Tuli pucho kłaczek wygląda fajnie . Kulturę gniewu też lubię. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
synek lato 2008 synek wiosna 2011
martamwmw dziękuję za informacje. Nie wiedziałam że to jest część serii. Dzięki tobie znowu zamówiłam książkę z tej serii dla mojej córki. Księżniczka i do tego różowa książka wruuu wkleję wieczorem jak będę w domu
https://naforum.zapodaj.net/775b79311993.jpg.html
Zasady na forum